Nieuws


Nieuwe datum voor Oisterwijk

18/02/15

Tja, de Culinaire Wandeling in Oisterwijk was wel heel snel uitverkocht. Daarom organiseren wij voor al die mensen die te laat waren een tweede editie in Oisterwijk en wel op 4 oktober 2015. De kaarten zijn al in de verkoop en zorg dat je er nu wel op tijd bij bent! Klik hier voor kaarten

Uitverkocht!

03/02/15

Oisterwijk (dorp): alle kaarten zijn op! We zijn druk bezig met een versie in de bossen, stay tuned!

Laatste kaarten gaan eruit!

28/01/15

Mensen let op: voor de culinaire wandeling a.s. zondag in Amsterdam gaan de laatste 10 kaarten er nu uit en voor de week erna in Groningen zijn er nog slechts 15 kaarten. Dus als je mee wilt genieten van al het lekkers dat de restaurants gaan serveren moet je snel reageren!

Agenda 2015 groeit als kool

14/01/15

Weer twee Culinaire Wandelingen met een definitieve datum: Den Haag op 15 maart en Apeldoorn op 5 juli. En let op Scheveningen en Almere komen er ook aan!

Nieuwe Website

09/01/15

Zoals hopelijk is opgevallen draaien we nu ongeveer één week met onze compleet vernieuwde website en de kleine kinderziektes zijn er inmiddels uit. Het belangrijkste doel van de nieuwe website is om jullie nog beter te bedienen en alles wat overzichtelijker te presenteren. Heb je een idee voor verdere verbetering? Dat horen wij natuurlijk dan heel graag! Laat het weten via info@wijnspijs.nl, Bedankt!

WijnSpijs Magazine

Hét culinaire magazineFoto

De keukenconfessies van Mart Scherp

Door Robbert-Jan

Chef-kok Mart Scherp (37) van restaurant Scherp neemt plaats in de biechtstoel van culinair pastoor Van IJzendoorn. Van enige vertrouwelijkheid is echter geen sprake, aangezien de keukenconfessies van Mart middels deze blog schaamteloos met de buitenwereld gedeeld worden. Lees, en smul van borsten tegen ruiten, een aversie tegen kouwe kak en de afwasser die werkelijk alles at.


Foto

Hoe een workshop foodfotografie al mijn mannelijkheid wegnam

Door Robbert-Jan

Culinair reporter Robbert-Jan gaf zijn mannelijkheid vrijwillig op voor een workshop foodfotografie. Lees hoe onteerd hij zich voelde...


Foto

WijnSpijs Culinaire Wandeling Zwolle: De foto's!

Door Gerard

Naar het Magazine