Nieuws


WijnSpijs Kunst en Kook

13/04/15

Weer een leuke toevoeging aan onze ‘op maat’ culinaire evenementen WijnSpijs Kunst & Kook. In een professionele kookstudio maak jij samen met je collega’s / vrienden een compleet diner bestaande uit amuses, voor-, hoofd- en nagerecht, onder professionele begeleiding van een echte chef. Ondertussen maak jij (in kleine groepjes) een meesterwerk op een doek van tenminste 1,0 x 1,5m. Ga maar kijken: https://www.wijnspijs.nl/groepsactiviteit/12-wijnspijs-kunst-en-kook

WijnSpijs Magazine

Hét culinaire magazine



Foto

Inter Scaldes: het beste restaurant van Nederland?

Door Robbert-Jan

Waar het twee jaar geleden begon met recensies van de plaatselijke snackbar – en ’n grote friet satésaus al teveel van het goede was – wordt uw recensent van dienst inmiddels naar ’s lands meest vooraanstaande restaurants gestuurd. Ditmaal is het de beurt aan Inter Scaldes, waar ik van een wild om me heen hakkende culinair recensent verander in een gewillige gans die vetgemest wil worden.





Naar het Magazine