0

Je plaatst een link op jouw website, die naar WijnSpijs.nl verwijst. Als bezoekers via deze link op WijnSpijs.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over. Interesse? Meld je dan direct aan.

Je plaatst een link op jouw website, die naar WijnSpijs.nl verwijst. Als bezoekers via deze link op WijnSpijs.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over. Interesse? Meld je dan direct aan.

Alle informatie over het “WijnSpijs Affiliate Programma” op een rijtje

Wat is Affiliate Marketing?

Je plaatst een link op jouw website, die naar WijnSpijs.nl verwijst.
Als bezoekers via deze link op WijnSpijs.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een link die je plaatst op jouw eigen website. Een bezoeker die op deze link klikt wordt doorverwezen naar WijnSpijs.nl.
Als deze persoon binnen 120 uur (5 dagen) overgaat tot aankoop krijg je een provisie van 6% .

Hoe zit het met de afrekening?

Jouw provisie wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Affiliate pagina. Hier kun je zo vaak je wilt jouw omzet bekijken.
Jouw provisie wordt door ons 1x per maand overgemaakt bij een saldo van tenminste € 50,-.

Samengevat

Je hoeft zich slechts één keer in te spannen door de link op jouw website of Facebook te plaatsen. Verder gaat alles automatisch, hoe meer kaarten wij verkopen dankzij jouw link, hoe meer geld je van ons ontvangt! Het is ter beoordeling van Wijnspijs B.V. of een aanvrager als deelnemer aan het affiliate programma wordt toegelaten. Wijnspijs B.V. is gerechtigd deelname te weigeren zonder opgaaf van redenen. Het Affiliate Programma is bedoeld voor websites van aan Wijnspijs evenementen deelnemende restaurants, food bloggers, culinaire magazines, uitgaanstip websites, enz. en nadrukkelijk niet voor particulieren die met een affiliate code een persoonlijke korting proberen te bewerkstelligen op aankopen bij Wijnspijs B.V.

Aanmelden voor affiliateprogramma

Ik heb al een account

Elk WijnSpijs-account kan direct worden gebruikt voor het affiliateprogramma. Klik op de onderstaande knop om naar het dashboard te gaan.

Naar affiliatedashboard

Ik heb nog geen account

Registreer een account en ga direct aan de slag!

Direct registreren