0

Je plaatst een link op jouw website, die naar WijnSpijs.nl verwijst. Als bezoekers via deze link op WijnSpijs.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over. Interesse? Meld je dan direct aan.

Alle informatie over het “WijnSpijs Commissie Programma” op een rijtje

Wat is Affiliate Marketing?

Je plaatst een link op jouw website, die naar WijnSpijs.nl verwijst.
Als bezoekers via deze link op WijnSpijs.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een link die je plaatst op jouw eigen website. Een bezoeker die op deze link klikt wordt doorverwezen naar WijnSpijs.nl.
Als deze persoon binnen 120 uur (5 dagen) overgaat tot aankoop krijg je een provisie van 6% . Let op: het Affiliate Programma is bedoeld voor websites van aan Wijnspijs evenementen deelnemende restaurants, food bloggers, culinaire magazines, uitgaanstip websites, enz. en niet voor particulieren.

Hoe zit het met de afrekening?

Jouw provisie wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Commissie pagina. Hier kun je zo vaak je wilt jouw omzet bekijken.
Jouw provisie wordt door ons 1x per maand overgemaakt bij een saldo van tenminste € 50,-.

Samengevat

Je hoeft zich slechts één keer in te spannen door de link op jouw website of Facebook te plaatsen. Verder gaat alles automatisch, hoe meer kaarten wij verkopen dankzij jouw link, hoe meer geld je van ons ontvangt! Het is ter beoordeling van Wijnspijs B.V. of een aanvrager als deelnemer aan het affiliate programma wordt toegelaten. Wijnspijs B.V. is gerechtigd deelname te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Aanmelden voor het commissie programma

Ik heb al een account

Elk WijnSpijs-account kan direct worden gebruikt voor het commissie programma. Klik op de onderstaande knop om naar het dashboard te gaan.

Naar commissie dashboard

Ik heb nog geen account

Registreer een account en ga direct aan de slag!

Direct registreren