0

WijnSpijs Wandeling Alkmaar

24 september van 12:00 - 17:00 uur

Laat je verrassen door deze toprestaurants!

WijnSpijs Wandeling Alkmaar

Het belooft nu al een goede nazomer te worden. Struin met je vrienden en collega' s heerlijk door een historische stad als Alkmaar. Met in het vooruitzicht een culinair festijn. Dat is nou de WijnSpijs Wandeling! Op 24 september 2023 wordt dit leuke evenement gehouden in de stad die bekend staat om z'n kaasmarkt. Ga je mee?

Wat je gaat meemaken:

  • Een wandeling door de kaasstad met zes 'stops' bij leuke restaurants
  • Je schuift aan tafel en krijgt zes keer een fijnproeversgerecht
  • Zes keer een met zorg geselecteerde wijn
  • Wandel mee en gebruik onze gratis WijnSpijs App

Als je aan kaas denkt, kom je al gauw uit bij Alkmaar. Maar deze mooie stad heeft veel meer te bieden. Op gastronomisch niveau ga je blij verrast worden, let maar op. En wat is er nou leuker dan met vrienden en geliefden te wandelen, proeven en wijn te drinken. Trommel ze allemaal bij elkaar, boek nu en dan zien we je snel!

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Alkmaar.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Alkmaar. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief