0

WijnSpijs Wandeling Almelo

28 november van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Almelo

Vergeet het grapje van Herman Finkers en de stoplichten van Almelo. Want in Almelo is zeker altijd wat te doen. Dit kun jij hoogstpersoonlijk zelf ontdekken op zondagmiddag 28 november! Kom lekker wandelen door de knusse straten van Almelo en ontdek wat deze gezellige Twentse stad allemaal te bieden heeft op culinair gebied. Haal een frisse neus, en laat je verwennen door de leukste zaken van de stad. Je mag jezelf alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes hoogstaande gerechten
  • Zes verfijnde wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!

Welkom in de stad van het Bolletje beschuit. Almelo staat sinds jaar en dag bekend om zijn bedrijvigheid en levendigheid. Kom het proeven en kom het ontdekken tijdens deze WijnSpijs Wandeling. Samen wandelen is het allerleukste. Dus trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag.

Wandel langs de leukste restaurants van de stad om verrassende wijnspijs combinaties te proeven. Leer tegelijkertijd meer over de textielindustrie in Almelo en ontdek de bijzondere mix van oude en nieuwe gebouwen!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Almelo - 27/11/2022

Meer info