0

WijnSpijs Wandeling in Almelo

Zondag 28 november van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Almelo

Vergeet het grapje van Herman Finkers en de stoplichten van Almelo. Want in Almelo is zeker altijd wat te doen. Dit kun jij hoogstpersoonlijk zelf ontdekken op zondagmiddag 28 november 2021! Kom lekker wandelen door de leuke straten van Almelo en ontdek wat deze gezellige Twentse stad allemaal te bieden heeft op culinair gebied. Trek je jas aan, haal een frisse neus, en laat je verwennen door de leukste zaken van de stad. Je mag jezelf alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes hoogstaande gerechten
  • Zes verfijnde wijnen
  • Een fijne wandeling door Almelo

Welkom in de stad van het Bolletje beschuit. Almelo staat sinds jaar en dag bekend om zijn bedrijvigheid en levendigheid. Kom het proeven en kom het ontdekken tijdens deze WijnSpijs Wandeling. Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag.

Wandel langs de leukste restaurants van de stad om verrassende wijnspijs combinaties te proeven. Leer tegelijkertijd meer over de textielindustrie in Almelo en ontdek de bijzondere mix van oude en nieuwe gebouwen!

Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website en app goed in de gaten voor de laatste update!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 271 dagen open.

Andere data

WijnSpijs Wandeling Almelo - 06/06/2021

Meer info