0

WijnSpijs Wandeling in Bloemendaal - Overveen

Zondag 4 april van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Bloemendaal & Overveen

Voel jij die lentekriebels al? Op zondagmiddag 4 april 2021 voel je ze gegarandeerd! Want de WijnSpijs Wandeling doet het prachtige duinengebied van Bloemendaal en Overveen aan. Kom jezelf verrassen met de lekkerste wijnspijs combinaties van het Kennemerland! Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes verfijnde gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door Bloemendaal en Overveen

Bel je vrienden, app je familie, en vraag je geliefde of buurvrouw mee. Want samen geniet je het meest op deze fijne zondagmiddag! Je wandelt tijdens deze wandeling door Bloemendaal en Overveen. Dat is een stevige wandeling door het prachtige landschap terwijl je zes stops maakt voor heerlijke wijnspijs combinaties! Na de wandeling nog niet uitgewandeld? Wandel dan lekker verder in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Update 22 oktober: Deze wandeling is in verband met de corona maatregelen verplaatst van zondag 6 december naar 4 april.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 33 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Bloemendaal - Overveen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Bloemendaal - Overveen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief