0

WijnSpijs Wandeling in Delft

Zondag 1 november van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Delft

Hou jij van grachtjes, eeuwenoude panden en historie? Maar wil je niet onder de voet worden gelopen door hordes toeristen? Dan moet je echt naar Delft, misschien wel de mooiste stad van Holland. En op zondagmiddag 1 november 2020 wordt Delft nog mooier, want dan strijkt de WijnSpijs Wandeling neer voor opnieuw een succesvolle editie in de Prinsenstad. Trek je jas aan en geniet van het herfstige weer. Zodra je het koud krijgt ga je naar binnen om je heerlijk in de watten te laten leggen! Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes hoogstaande gerechten
  • Zes verfijnde wijnen
  • Een fijne wandeling door Delft

Delft staat bekend om het Delfts Blauw, schilder Johannes Vermeer en de verbintenis met de familie van Oranje die sinds de 16e eeuw worden bijgezet in de graftombes van de Nieuwe Kerk. Maar Delft staat ook bekend op zijn smakelijke kant! Hier creëren ze ook heerlijke combinaties van wijnen en spijzen! 

Wandelen en eten is natuurlijk het allerleukste samen. Dus waar wacht je nog op? App je vrienden, bel je familie, vraag je geliefde of neem je buurvrouw mee en geniet samen op deze fijne zondagmiddag!

Hè jammer!

Deze WijnSpijs Wandeling is uitverkocht :(
Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt van ons een berichtje zodra er kaarten beschikbaar zijn!

Restaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Delft - 11/07/2021

Meer info

WijnSpijs Wandeling Delft - 31/10/2021

Meer info