0

WijnSpijs Wandeling in Den Bosch

Zondag 4 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Den Bosch

Is jouw agenda nog leeg op zondagmiddag 4 oktober? Dan mag je van geluk spreken. Want op deze mooie najaarsdag staat er weer een gezellige WijnSpijs Wandeling op de planning in de leukste stad van het zuiden! Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de hoofdstad van Brabant

Deze WijnSpijs Wandeling kun je prachtig combineren met al het leuks dat Den Bosch te bieden heeft: mooie musea, prachtige kerken en gezellige winkelstraten. Maar dat is nog niet alles: wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke rondvaart over het riviertje de Dieze?

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de gezelligheid en gastvrijheid, precies waar Den Bosch om bekend staat! Het perfecte recept voor een geslaagde WijnSpijs Wandeling. Verzamel al je vrienden, familie, geliefde en buurvrouw en geniet samen van de beste wijnspijs combinaties op deze fijne zondagmiddag in Den Bosch! 

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 81 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Den Bosch.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Den Bosch. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief