Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Begeef je op een smaakvolle reis met Chef de Cuisine Luis Rojas en ontdek de culinaire wereld van Peru en Japan in de betoverende 'Nikkei'-keuken. Luis Rojas, geboren en getogen in Peru, brengt zijn Latijns-Amerikaanse roots tot leven bij BlueBlood. Laat je verrassen door een gevarieerde en avontuurlijke combinatie van verfijnde, zuivere smaken uit Japan en de gedurfde, levendige smaken die zo kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.
Gelegen aan het water in het bruisende centrum van Den Haag, aan de Zeestraat, biedt BlueBlood een unieke culinaire ervaring. Geniet van buitengewone cocktails en de beste wijnen die perfect samensmelten met de gerechten. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de prachtige ambiance die BlueBlood te bieden heeft.
Met Chef de Cuisine Luis Rojas aan het roer en zijn unieke interpretatie van de Nikkei-keuken, is BlueBlood de ideale bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door de harmonie van smaken, de verfijnde presentatie en de hartelijke gastvrijheid van het BlueBlood-team!
Begeef je op een smaakvolle reis met Chef de Cuisine Luis Rojas en ontdek de culinaire wereld van Peru en Japan in de betoverende 'Nikkei'-keuken. Luis Rojas, geboren en getogen in Peru, brengt zijn Latijns-Amerikaanse roots tot leven bij BlueBlood. Laat je verrassen door een gevarieerde en avontuurlijke combinatie van verfijnde, zuivere smaken uit Japan en de gedurfde, levendige smaken die zo kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.
Gelegen aan het water in het bruisende centrum van Den Haag, aan de Zeestraat, biedt BlueBlood een unieke culinaire ervaring. Geniet van buitengewone cocktails en de beste wijnen die perfect samensmelten met de gerechten. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de prachtige ambiance die BlueBlood te bieden heeft.
Met Chef de Cuisine Luis Rojas aan het roer en zijn unieke interpretatie van de Nikkei-keuken, is BlueBlood de ideale bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door de harmonie van smaken, de verfijnde presentatie en de hartelijke gastvrijheid van het BlueBlood-team!
Bayonne Restobar huist sinds 2021 aan het iconische Anna Paulownaplein, is bekend om zijn heerlijke gerechten en prachtige terras. Bayonne is vernoemd naar de hoofdstad van Frans Baskenland. Een plek gelegen in Spanje en Frankrijk aan de westelijke kant van de Pyreneeën en aan de Golf van Biskajeen.
Op het menu vind je dan ook gerechten met Spaanse passie en Franse verfijning. Verwacht Spaanse klassiekers zoals pulpo alla gallega: zacht gegaard geserveerd met aardappel en pimenton en Paella, tot innovatieve gerechten zoals gebakken Maitake met Ajo blanco en gekarameliseerde ui, of courgettebloem gevuld met burrata, salsa Verde en Sherry gel.
Bayonne Restobar huist sinds 2021 aan het iconische Anna Paulownaplein, is bekend om zijn heerlijke gerechten en prachtige terras. Bayonne is vernoemd naar de hoofdstad van Frans Baskenland. Een plek gelegen in Spanje en Frankrijk aan de westelijke kant van de Pyreneeën en aan de Golf van Biskajeen.
Op het menu vind je dan ook gerechten met Spaanse passie en Franse verfijning. Verwacht Spaanse klassiekers zoals pulpo alla gallega: zacht gegaard geserveerd met aardappel en pimenton en Paella, tot innovatieve gerechten zoals gebakken Maitake met Ajo blanco en gekarameliseerde ui, of courgettebloem gevuld met burrata, salsa Verde en Sherry gel.
Bij MEDI voelen gasten zich direct thuis door hun geïnspireerde keuken, gebaseerd op de prachtige landen rond de Middellandse Zee. De keuken is gevuld met een veelheid aan smaken en diversiteit, en gasten worden van harte uitgenodigd om te komen genieten van de verrukkelijke gerechten. Gasten kunnen zelf kiezen of ze de gerechten willen delen of niet, maar hoe dan ook zullen ze genieten van de heerlijke maaltijden.
Zelfs nadat de keuken is gesloten, zijn gasten meer dan welkom om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart. De ervaren barman staat voor hen klaar en zal ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen in de gezellige sfeer van MEDI. Of gasten nu willen ontspannen na een lange dag of hun avond willen verlengen met vrienden, bij MEDI zijn ze aan het juiste adres.
Gasten worden hier meegenomen op een culinaire reis van smaak en verfijning en ontdekken wat de Middellandse Zee keuken te bieden heeft. Bij MEDI draait alles om het vieren van de culinaire tradities en levensstijl van de Middellandse Zee.
Bij MEDI voelen gasten zich direct thuis door hun geïnspireerde keuken, gebaseerd op de prachtige landen rond de Middellandse Zee. De keuken is gevuld met een veelheid aan smaken en diversiteit, en gasten worden van harte uitgenodigd om te komen genieten van de verrukkelijke gerechten. Gasten kunnen zelf kiezen of ze de gerechten willen delen of niet, maar hoe dan ook zullen ze genieten van de heerlijke maaltijden.
Zelfs nadat de keuken is gesloten, zijn gasten meer dan welkom om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart. De ervaren barman staat voor hen klaar en zal ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen in de gezellige sfeer van MEDI. Of gasten nu willen ontspannen na een lange dag of hun avond willen verlengen met vrienden, bij MEDI zijn ze aan het juiste adres.
Gasten worden hier meegenomen op een culinaire reis van smaak en verfijning en ontdekken wat de Middellandse Zee keuken te bieden heeft. Bij MEDI draait alles om het vieren van de culinaire tradities en levensstijl van de Middellandse Zee.
Bij Quila komen de rijke tradities van Latijns-Amrika samen met een een moderne twist. Het restaurant ligt aan de sfeervolle Dunne Bierkade in Den Haag.
Bij Quila draait het meer dan allen eten; het is een viering van cultuur en passie. Van de aardse kruiden uit Mexico tot de tropische ingredienten van het Caribisch gebied en de robuuste gerechten uit de Andes, elke hap vertelt zijn eigen verhaal. Of je nou komt voor lunch, een diner of om e genieten van een selectie tequila en mezcal, bij Quila wordt elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.
Bij Quila komen de rijke tradities van Latijns-Amrika samen met een een moderne twist. Het restaurant ligt aan de sfeervolle Dunne Bierkade in Den Haag.
Bij Quila draait het meer dan allen eten; het is een viering van cultuur en passie. Van de aardse kruiden uit Mexico tot de tropische ingredienten van het Caribisch gebied en de robuuste gerechten uit de Andes, elke hap vertelt zijn eigen verhaal. Of je nou komt voor lunch, een diner of om e genieten van een selectie tequila en mezcal, bij Quila wordt elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.
Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.
1Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.
2Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.
3Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling
Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!