0

WijnSpijs Wandeling Doetinchem

2 april van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Doetinchem

Kom jij ook van het voorjaarszonnetje en onvergetelijke wijn-spijscombinaties genieten in Doetinchem? Deze historische stad werd al in de vroege middeleeuwen gevormd! Kom dus op 2 april 2023 vooral naar deze heerlijke stad om deze WijnSpijs Wandeling te beleven. Pittoreske taferelen en culinaire verrassingen op een en dezelfde middag.

Wat staat jou zoal te wachten?

  • Zes keer aan tafel in zes verschillende restaurants
  • De keukenbrigade daar maakt zes keer iets heerlijks klaar
  • Zes fijne wijnen krijg jij uiteraard ook
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!

Doetinchem is de grootste stad van de gezellige en gastvrije Achterhoek. Hier in de provincie wordt volop genoten van zowel natuur, historie als gastronomie. En die is niet mis! 

Wil jij dit samen met je vrienden, collega's, buurvrouw, nicht of date meemaken? Boek dan nu je tickets en verzeker jouw gezelschap van een heerlijke zondagmiddag!

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Doetinchem.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Doetinchem. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief