0

WijnSpijs Wandeling Dokkum

26 maart van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Dokkum

Jaaa, hoe leuk is dit! De WijnSpijs Wandeling komt naar Dokkum. Op zondag 26 maart 2023 is dit culinaire hoogtepunt in Dokkum te vinden! Gezelligheid, oude kerken, veel mooie kunstwerken, heerlijke gerechten en natuurlijk topwijnen. Dit wil je niet missen!

 Wat mag je precies verwachten?

  • Zes bijzondere gerechten
  • Zes heerlijke wijnen
  • Vijf unieke restaurant bezoeken
  • Een toffe wandeling door de stad

Wandel van de ene verrukkelijke smaakcombinatie naar de volgende. Wandel langs alle mooie bezienswaardigheden terwijl je culinair wordt verwend. Dat is natuurlijk nog leuker met je liefste vrienden en familie. Trommel ze bij elkaar, reserveer nu en dan zie we jullie in Dokkum!

Deze wandeling eindigt met een dessertronde. Bij je vijfde restaurant blijf je na de wijnspijs combi zitten voor het dessert en krijg je dus 2 gangen.

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Dokkum.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Dokkum. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief