0

WijnSpijs Wandeling in Haarlem

Zondag 8 november van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Haarlem

Op zondagmiddag 8 november staat er iets bijzonders op de planning. De WijnSpijs Wandeling doet de prachtige hoofdstad van Noord-Holland aan. Kom flaneren langs de Spaarne en geniet van alle culinaire verrassingen die jij deze zondagmiddag krijgt voorgeschoteld. Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes heerlijke gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door Haarlem

In deze gastronomische hoofdstad van Nederland ga jij zes heerlijke wijnspijs combinaties proeven. Tussendoor kun je genieten van een gezellige wandeling in deze prachtige stad vol pittoreske straatjes en pleintjes. Aanrader! 

Deze WijnSpijs Wandeling is het allerleukste met z’n tweeën, drieën of nog meer! Dus app je vrienden, bel je familie of vraag je geliefde en kom met z’n allen genieten op deze fijne zondagmiddag!

Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website in de gaten!

Update 8 juni 2020: Deze wandeling is in verband met de corona maatregelen verplaatst van zondag 5 juli 2020 naar zondag 8 november 2020.

Tickets

  • 2 Gerechten / 2 Wijnen / 2 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 95 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Haarlem.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Haarlem. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief