0

WijnSpijs Wandeling in Hengelo

Zondag 11 juli van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Hengelo

Hengelo! De absolute parel van Twente. Vlak aan de Duitse grens is Hengelo een stad vol gezelligheid. En het wordt nog mooier, want op zondagmiddag 10 januari is er, na het succes van vorig jaar, opnieuw een WijnSpijs Wandeling in Hengelo. Kom je ook wandelen? Het is echt de moeite waard, want je wordt getrakteerd op onder andere:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de stad

Hengelo is een knusse en gezellige oude industriestad met verschillende fabriekspanden uit de 19e eeuw. Maar je kunt er ook goed terecht op culinair gebied, vooral in het dorpse centrum!

Op 11 juli voert de WijnSpijs Wandeling je langs de leukste restaurant van de stad en krijg je de beste wijn-spijscombinaties voorgeschoteld, die speciaal voor jou zijn samengesteld!

Update 11 december: naar aanleiding van de persconferentie op 8 december is deze wandeling verplaatst van 10 januari naar 11 juli.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement



Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Hengelo.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Hengelo. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief