0

WijnSpijs Wandeling Hoorn

8 januari van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Hoorn

Op zondagmiddag 8 januari is het weer zover! Dan kun je langs de gezelligste restaurantjes van één van de mooiste steden van Noord-Holland wandelen. Ontdek het historische Hoorn, stad van de Scheepsjongens van Bontekoe. Deze parel van West-Friesland heeft veel te bieden. Prachtige straatjes, mooie haventjes met oude schepen én gezellige, culinaire restaurants. Je mag je alvast verheugen op:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes mooie wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van onze gratis WijnSpijs App

Kom Hoorn beleven en geniet van het ontluikende lentezonnetje op deze zondagmiddag. Samen is de wandeling het gezelligst, dus nodig je vrienden, familie en collega’s uit om deze dag compleet gezellig te maken.

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Hoorn.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Hoorn. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief