0

WijnSpijs Wandeling in Veghel

Zondag 8 augustus van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Veghel

Op zondagmiddag 8 augustus is het eindelijk zo ver, de WijnSpijs Wandeling doet voor de eerste keer in haar bestaan Veghel aan. Dit stadje, midden op de Brabantse Meierij, zit vol met verrassingen. Dat kun je allemaal gaan beleven op deze mooie zondagmiddag. Maak je borst maar nat voor de volgende hoogtepunten:

  • Zes mooie wijnen
  • Zes heerlijke gerechten
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Een gezellige wandeling door Veghel

Een middagje in Veghel is ontzettend veelzijdig. Geniet van de Brabantse gezelligheid en struin door de straatjes van het centrum of de gezellige en drukke Noordkade, waar vroeger industrie welig tierde, maar je nu kunt genieten van prachtige restaurants. 

De WijnSpijs Wandeling is het leukste als je hem met meer mensen meemaakt. Dus waar wacht je nog op? Bel je vrienden, app je collega's of kom samen met je geliefde genieten van deze speciale en culinaire middag. Laat je lekker in de watten leggen en geniet van een mooie wandeling.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Veghel.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Veghel. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief