0

WijnSpijs Wandeling in Zevenbergen

Zondag 6 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

Beer

WijnSpijs Wandeling Zevenbergen

Heb jij zin om even weg te zijn uit de drukke stad? Lekker rustig genieten van de Brabantse gezelligheid, terwijl de fel gekleurde herfstbladeren de straten omtoveren tot een schilderij van Monet. Lijkt je dat wat? Strek de benen en kom op 6 oktober een mooie WijnSpijs Wandeling maken Je mag jezelf alvast verheugen op:

  • Zes verrukkelijke gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een prachtige wandeling door deze eeuwenoude stad

Verzamel je collega's, je buurt of je beste vriendinnen en geniet samen met hen van prachtige wijn-spijscombinaties en een ontspannen wandeling op deze leuke zondag!

In deze bijzondere plaats is genoeg te zien! Er zijn prachtige kerken, het oudheid museum en een heus dorpswinkeltje uit 1900 die de rijkdom aan de Zevenbergse historie weerspiegelen. Naast historisch, is Zevenbergen ook een rijke culinaire stad. Je kunt hier overal genieten van unieke wijn-spijscombinaties in het gezellige centrum! Een WijnSpijs Wandeling die je niet wilt missen!

Schrijf je hier in voor het facebookevent en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes!

Tickets

  • 6 Gerechten
  • 6 Wijnen
  • 6 Restaurants

Tot 40 uur voor aanvang kun je kosteloos annuleren of omwisselen naar een ander evenement.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Zevenbergen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Zevenbergen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief