0

WijnSpijs Wandeling in Zuidlaren

Zaterdag 13 februari van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Zuidlaren

Er zijn van die dorpjes, die zijn zo idyllisch, daar kun je geen genoeg van krijgen. Eén van die dorpjes is Zuidlaren, de plaats van Berend Botje. Maar wist je dat je ook heerlijk culinair kunt genieten in dit mooie en groene dorp? Op zaterdag 143 februari strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in Zuidlaren, dus laat je verrassen door al het lekkers dat dit mooie dorp te bieden heeft. Waar mag jij je alvast op verheugen? 

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes heerlijke wijnen
  • Een fijne wandeling door de stad

Zuidlaren heeft maar liefst zeven brinken en daarmee krijgt het dorpje een uitgesproken groen karakter. Mooie historische vrijstaande panden, worden afgewisseld met brede lanen met bomen aan weerszijden. Ja, hier is het echt ontzettend mooi. Dus waar wacht je nog op?

Beleef deze WijnSpijs Wandeling samen. Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet samen van deze fijne middag!

Na de WijnSpijs Wandeling nog zin een drankje? Bij Cafe de Vliegh kun je aansluiten voor een coronaproof afterparty. Maar: vol = vol. 

Update 20 oktober: vanwege de verscherpte corona maatregelen is deze wandeling verplaatst van 14 november naar 13 februari.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: 97% van de kaarten zijn al verkocht en
de kaartverkoop is nog max. 76 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Zuidlaren.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Zuidlaren. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief