0

WijnSpijs Wandeling in Zuidlaren

Zaterdag 25 september van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Zuidlaren

Er zijn van die dorpjes, die zijn zo idyllisch, daar kun je geen genoeg van krijgen. Eén van die dorpjes is Zuidlaren, de plaats van Berend Botje. Maar wist je dat je ook heerlijk culinair kunt genieten in dit mooie en groene dorp? Op zaterdag 25 september strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in Zuidlaren, dus laat je verrassen door al het lekkers dat dit mooie dorp te bieden heeft. Waar mag jij je alvast op verheugen? 

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes heerlijke wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Een fijne wandeling door de stad

Zuidlaren heeft maar liefst zeven brinken en daarmee krijgt het dorpje een uitgesproken groen karakter. Mooie historische vrijstaande panden, worden afgewisseld met brede lanen met bomen aan weerszijden. Ja, hier is het echt ontzettend mooi. Dus waar wacht je nog op?

Beleef deze WijnSpijs Wandeling samen. Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet samen van deze fijne middag!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Zuidlaren.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Zuidlaren. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief