1910 in Eindhoven scoort het allerhoogst | beste WijnSpijs restaurant [aug 2019]

Restaurant 1910 in scoorde de afgelopen 30 dagen het allerhoogste tijdens de WijnSpijs Wandelingen in deze bloedhete augustusmaand. WijnSpijs wandelaars scoorde dit bekende restaurant in Eindhoven als beste in de WijnSpijs app. Hiermee lieten ze meer dan 58 andere toprestaurants achter zich. Hoe hebben ze dat geflikt? We vroegen het eigenaar Bas Strijbosch. "

'Wij hebben alles uit de kast gehaald tijdens de WijnSpijs Wandeling. Dat doen we altijd. Ook als je 'gewoon' bij ons komt eten. Nu deden we dat voor 231 mensen in één zondagmiddag. WijnSpijs is altijd een speciaal evenement.'


Bas Strijbosch 1910De WijnSpijs Wandeling Eindhoven

Tijdens de WijnSpijs Wandeling in Eindhoven staat het team van Bas niet tussen de minste restaurants. Toprestaurants uit Eindhoven die allemaal willen laten zien wat ze in huis hebben aan de foodies die deze zondag komen genieten. 

Bas wilde daarom een gerecht serveren dat laat zien wat zijn restaurant allemaal in huis heeft. Hij wilde anders zijn. En dat is met dit gerecht gelukt, bijzondere ingrediënten die menig foodie wist te verrassen. In het glas een wijn die men zich zou herinneren. 


No. 22 Chardonnay Viognier Reserve
The Finest Grapes, Pays d'Oc, Frankrijk

​​


Wijn Sommeliers' Team Oscar Lemmens & Jeroen Binder


Witlof met de Spaanse blauwader met temperament, cabrales picos, freekeh een groene geroosterde tarwesoort en gerookt hoen


Spijs  - Chefs Rob van Eldijk & Pieter KronenburgWaarom doe je als restaurant mee aan WijnSpijs?

Bas vond de afgelopen WijnSpijs Wandeling de leukste waar hij tot nu toe aan heeft meegedaan. 'Deze wandeling viel midden in de vakantieperiode en dat merk je aan de gasten. Iedereen is relaxed en heeft tijd om echt te genieten. Deze luxe editie was extra leuk, ook collega's hebben enorm hun best gedaan om gasten te verwennen. Die samenwerking maakt het extra leuk om mee te doen.'


Ook een keer meedoen aan de WijnSpijs Wandeling? 

Op één zondagmiddag 6 restaurants bezoeken, die allemaal een fantastische WijnSpijs combinatie serveren? Het kan. 

The place to be for winelovers | 'Wine 1910'


Per 1 september zijn er maar liefst drie hoogopgeleide wijnprofessionals op de vloer bij 1910. Na een mooie stage bij een twee michelinsterrenzaak is ook de sommelier terug op het honk.

Wijnliefhebbers kunnen zich dus opmaken voor heel wat mooie avonden. Er staan wijnproeverijen, wijnspijs avonden en nog veel meer op het programma. Nieuw is dat gasten nu ook thuis proeverijen kunnen reserveren. 

Ontdek 1910 zelf

"Alles tot in de puntjes geregeld. We zijn compleet in de watten gelegd door een enthousiast, kundig en warm team. Fantastisch!"

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag