Het is bijna zover: Moederdag! Heb jij een Foodie Mama die dol is op wijn en spijs? Wij zetten de leukste culinaire moederdag uitjes van 2016 voor je op een rij.

1. Een culinaire wandeling door Venlo

Met stip op nummer één staat dit leuke moederdag uitje! Praat weer even écht bij met je moeder, terwijl je bij de beste en leukste restaurants van Venlo op bezoek gaat. Bij elk restaurant worden jullie verwend met hun beste wijnspijs combinatie’s. Deze culinaire traktatie wordt trouwens door het hele land georganiseerd en is ook een aanrader als je je moeder thuis laat :)

Moederdag uitjes 2016 WijnSpijs Wandeling Venlo

2. High Tea-en door de grachten van Utrecht

Een heerlijke High Tea terwijl je door de het prachtige Utrecht vaart. Uiteraard is een feestelijk glaasje bubbels inbegrepen bij dit moederdag uitje. Neem je hele familie mee en geniet van deze prachtige stad. Welke mama wil zo’n uitje nou niet?!

 

Moederdag uitje Utrecht 2016

 

3. Nederlandse wijnen proeven bij de Apostelhoeve in Maastricht

Op zondagmorgen een rondleiding krijgen in een Nederlandse wijngaard en daarna een uitgebreide proeverij. Aansluitend doe je natuurlijk even het gezellige Maastricht aan, voor wat prachtige winkels en een fijn terrasje.

Wijn Proeven Apostelhoeve
 

 

Kaarten voor de Culinaire WijnSpijs Wandeling zijn nog te koop. Bestel ze hier!