5 x De mooiste en fijnste eetgelegenheden in het bos van Oisterwijk!

Laura Lemmers
Laura Lemmers

5 x De mooiste eetgelegenheden in het bos | Dit zijn de beste en leukste hotspots in het Oisterwijkse Bos

We hebben de leukste plekken en beste restaurants van Oisterwijk voor je op een rij gezet. Weekendje weg of lekker je hoofd leegmaken in het bos? Dan moet je naar Oisterwijk. De Oisterwijkse bossen lenen zich niet alleen uitstekend voor een wandeling, maar ook fietsen behoort tot de mogelijkheden. Wil je niet meer naar huis? Blijven slapen kan natuurlijk ook! 

Boshuys Hermitage| Terrastopper

Hier kan het niet misgaan! Dit Boshuys is al jarenlang een vaste waarde in de MissetHoreca Terras Top 100 en ging al een keer met de winst naar huis! De witte brigade werkt bijna alleen met biologische producten en de bediening van dit prachtige plekje – mét rustgevend watertje inclusief eendjes én zwaantjes – is naast snel, ook gewoon ontzettend lief. Doen hoor!

Boshuys-Hermitage-Oisterwijk

Boshuys Hermitage
Posthoornseweg 5b, Oisterwijk
013 528 6044

Meneer van Eijck | Hotel Restaurant Grand Cafe

Midden in de bossen blijven slapen en wakker worden van het geluid van fluitende vogeltjes? Hier kan het hoor. Dit hotel won al diversen prijzen en niet alleen vanwege de prachtige lokatie. Hier spelen de kleintjes naar hartelust in de speeltuin, terwijl je geniet van een kop koffie, borrel of uitgebreid drie gangen menu. Mocht je blijven slapen en uitgewandeld zijn? Breng dan een bezoekje aan de naastgelegen Brouwerij La Trappe.

meneer-van-eijck-oisterwijk

Meneer Van Eijck
Rosepdreef 4, Oisterwijk
013 528 2314

De 5 leukste en beste zaken van Oisterwijk Bos ontdek tijdens de WijnSpijs Bos Wandeling op 22 oktober! Kaarten koop je hier!”

 

Ibu Aidit | Authentiek Indonesisch

Deze originele ‘afhaal’ heeft ook een prachtige eetzaal en het terras is al helemaal een plaatje. Het strakke interieur combineert prachtig met de bosrijke omgeving. De keuken noemt men met recht authentiek, de echte Indonesische roots zijn hier duidelijk te proeven. En al is de combinatie van een rijsttafel – in een van de mooiste bossen van Nederland – een beetje gek, je gaat hier zeker blij de deur uit!

Ibu-Aidit-Oisterwijk

Ibu Aidit 
Scheibaan 13, Oisterwijk
013 529 9700

Ome Jan | Brasserie

Het voelt als op visite gaan bij je favoriete familielid, als je tenminste een oom hebt die Jan heet. Een soort thuiskomen dus. Het prachtige pand was al eerder een eetgelegenheid, maar dit jaar gaan Monique en Jan hier de scepter zwaaien. Fijne frisse kleuren, een springkussen en eten aan de vijver. Wat wil je nog meer.

Brasserie-Ome-Jan-Oisterwijk

Brasserie Ome Jan
Vennelaan 2, Oisterwijk
013 522 08 00

De WijnSpijs Boswandeling vindt plaats op 22 oktober. Jouw ideale zondagmiddag! Kijk hier voor meer informatie

De Belvertshoeve | Brasserie

Hier is het genieten geblazen. Niet alleen voor de gast, die hier bourgondisch in de watten gelegd wordt, maar ook voor zo’n 30 jongeren met een lichte beperking. Zij krijgen hier onderleiding van de professionele chefs en kelners een opleiding in de horeca. Het eten is hier een duidelijk voorbeeld van ‘simpel en goed’, dat zien we graag. Je komt hier heerlijk bij van een winterse boswandeling bij de open haard. Al komen wij zeker ook een keertje terug om het terras te testen!

Belvertshoeve-Oisterwijk

Brasserie de Belvertshoeve
Scheibaan 13, Oisterwijk
013 528 2384

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?