Aardappelsoep is een gerecht waar je eindeloos mee kan variëren. Het fijne is dat het daarnaast ook nog eens makkelijk is om te maken.
Probeer deze aardappelsoep met peterselie, tijm en chorizo. Een perfecte maaltijd om deze herfst te serveren. Zie je het al voor je? Gezellig met het hele gezin rond de tafel. Jong en oud genietend van deze overheerlijke verwarmende aardappelsoep. Een klein geluksmomentje.
Soep. Bouillon. Brood. Het nieuwe kookboek van Ierse chef Rachel Allen. Voor de winter, lente, zomer en natuurlijk de herfst vind je in haar boek recepten voor de lekkerste soepen gepaard met heerlijke broden. Of je nou in het eerste lente zonnetje zit of thuiskomt van een koude dag buiten. Rachel heeft de perfecte soep voor je.
Dol op soep? Maak dan ook een keer aardappel-preisoep! Of neem een kijkje bij alle soeprecepten!
Aardappelsoep uit Soep. Bouillon. Brood. van Rachel Allen.
- Auteur | Rachel Allen
- Fotograaf | Maja Smend & Joanne Murphy
- Uitgever | Penguin Books Ltd
- Release | 23 maart 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Rachel Allen zit al een tijd in het vak. In 2004 kwam ze met haar eerste boek Rachel's Favourite Food. Daarbij hoorde natuurlijk een tv-programma met dezelfde naam. Een groot succes! Daarna volgde nog vele kookboeken. Ze schreef onder andere Home Cooking, Entertaining at Home en Rachel's Food for Living. Veel van haar recepten zijn te vinden in tal van magazines en kranten.
Haar recepten voor soep en bouillon gepaard met zelfgebakken brood heeft ze gebundeld in haar nieuwste kookboek: Soep. Bouillon. Brood. Onderverdeeld in de vier seizoenen vind je recepten voor de lekkerste soepen en broden. Naast klassiekers als deze aardappel- en paddenstoelensoep staat dit kookboek vol met spannende nieuwe soepen om uit te proberen.
Heb je zin in een goedgevulde soep om mee op te warmen? Probeer dan ook deze tomatensoep met ballen van Rachel Allen.