Bacchus Wijnfestival | Vrolijk wijnfestijn in het Amsterdamse Bos

Over een paar dagen begint de zomer. De hoogste tijd voor festivals! Wilde BBQ’s en blote voeten in het gras tot lang nadat de zon onder is. Zo’n zomers feestje als dit mag je als échte wijnliefhebber niet missen!

Bacchus Wijnfestival

Bacchus Wijnfestival is een feestje met wijn in de hoofdrol! Het vrolijke festijn vindt plaats in het Amsterdamse Bos. Een prachtige omgeving om het een en ander te leren én te drinken, te eten en te dansen.

Bacchus-Wijn-festival

Gooi maar vol!

Je hebt keuze uit meer dan 250 wijnen (vanaf drie Euro) van knapperig wit, royaal rood, kruidig roze en alles er tussen in. De wijnen worden verzorgd door verschillende wijnwinkels die allemaal hun 25 beste wijnen meenemen. Bijna alles per glas, maar er zijn ook zeker een paar geheime knallers per fles te vinden, voor als je lekker dik wilt doen. Download Vivino maar vast!

Proeverijen-Bacchus-Tent

Spijs

Heb je eindelijk een keuze gemaakt uit het waanzinnige wijnaanbod, dan moet er weer gekozen worden. Want eten moet je ook. Geen straf hoor. Je kunt uitzoeken! Foodtrucks – De keuken van het ongewenste dier, poffertjes, Terpetijn, Flamm in de Kuchen om maar wat te noemen – en topchefs staan gezellig zij aan zij.

De LINE UP

Als je denkt een beetje beschaafd en interessant te kunnen gaan doen, iets met converseren over de eindeloze afdronk en dat ‘De wijn zo mooi traant’? Think again! Gedanst zal er worden! Elke dag heeft een andere club of festival de muzikale leiding. Rock on! <img class=” />

Podium-BacchusIets met honden en kinderen

We weten het niet precies hoe het zit, maar kinderen en honden zijn in elk geval erg welkom. Als we het goed begrijpen heeft de organisatie een soort knappe-honden-fetish. Voor kinderen hoeft er geen kaartje gekocht te worden. En er zijn poffertjes, verkleedkoffers vol met de laatste verkleedmode en meer.

Info?

Bacchus Wijnfestival duurt maar liefst 6 dagen – van 9 tot 11 juni en van 16 tot 18 juni 2017. Haal die kaarten maar snel in huis. De Early Bird Tickets zijn inmiddels heel erg uitverkocht. Meer informatie vind je op de website.

Dit is een gesponsord artikel. 

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email