Barrel is Wine Bar of the Year 2018!

WijnSpijs
WijnSpijs

Er kan er maar 1 de beste zijn! De winnaar wint naast eeuwige roem, een Coravin Wine Preservation System en een geheel verzorgde trip naar Moët & Chandon mét overnachting, wow!

Barrel

Waar kan de winnaar beter bekend worden gemaakt dan op de grootste horecabeurs van Nederland? En wij waren erbij! Gisteren kreeg wijnbar Barrel uit Groningen, op de Horecava (Alles over Wijnplein) te horen dat zij zich de beste wijnbar van het jaar mogen noemen! ‘Met verschillende wijnboeken en tijdschriften en achterin een extra proeflokaal is dit een zaak die wijnsfeer ademt. Wijnkennis en wijnbehandeling niet alleen van eigenaar maar ook van andere medewerkers is voorbeeldig.’ Aldus het juryrapport.

Surprise Dinner Mensen lachen wijn drinken eten uit eten spontaan cilinair

Wie waren de kanshebbers?

Eerder feliciteerden wij de top 15 al op Facebook en Instagram. Alles werd, door de 150 deelnemende wijnbars, uit de kast getrokken om zoveel mogelijk stemmen van het publiek binnen te slepen. Oordeel van de jury en meer dan 12.000 stemmen vormden een top 15. Deze 15 wijnbars werden door de jury tijdens een mystery visit gekeurd. Geen vrienden of familie die nog konden stemmen, de winnaar werd volledig door de jury verkozen.

Top 3

2 andere wijnbars maakten ook een goede indruk, en werden dan ook genoemd tijdens deze bekendmaking. Op nummer 2 is geëindigd Het eigendom uit Rotterdam. En plekje 3 was voor Wijnbar Shiraz uit Amsterdam. Applausje!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

- drop a line, get in touch

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!