BBQ recepten voor elke dag

WAT ETEN WE VANDAAG?

BBQ recepten

Eindelijk zomer en dus tijd om aan de slag te gaan met BBQ recepten. Het leek ons zelf wel handig om ze handig en overzichtelijk bij elkaar te zetten. Hier vind je dus alles voor de barbecue dus; visrecepten, koele drankjes, mooie vegetarische recepten voor op je Green Egg en de allerlekkerste side dishes en meer. 

Wil je graag een mooie salade serveren bij je BBQ, kijk hier even! En vergeet het dessert niet. Stook dat vuurtje maar vast op. Het wordt een heerlijke zomer! Overweeg je trouwens om een BBQ aan te schaffen, maar weet je niet welke? Bekijk hier wat de beste BBQ’s voor jou zijn! 

Nog een laatste tip, het mooiste vlees (heus niet alleen voor de BBQ) bestel je online. Lees onze review over online vlees bestellen. 

Tip | Wil je snel en altijd naar deze pagina kunnen terug grijpen? Maak er dan een bladwijzer van. 

Sergio Herman Simple Food
BBQ recepten

Linzensalade van Sergio Herman [recept]

Zodra het herfst wordt denkt hij aan linzen. Aldus Sergio Herman in z’n nieuwe boek. Ik heb dat noooooit. Aan de ene kant denk ik dus ‘linzen?!?’. Maar aan de andere kant… Heel gezond enzo, niet duur. Best snel.. en als iemand z’n linzen moet eten. Dan het liefst die van Sergio. En het mag gezegd; lekker hoor.

lees verder >>

Alle BBQ recepten handig bij elkaar

We hebben de BBQ recepten allemaal bij elkaar gezet. Naast recepten voor barbecuen, is de zomer niet compleet zonder echte seizoengerechten, een flinke aantal hittegolven en minstens 1 x paella maken voor al je vrienden. 

Ben je trouwens nog op zoek naar een fijne afspeellijst? Klik dan even hier.

Het beste vlees

Als ik vlees eet, wil ik graag weten waar het vandaan komt. 

De mensen achter Grutto ken je misschien al van koopeenkoe.nl – prachtig nobel vlees op een natuurlijke manier geproduceerd. 

koe

#affiliate

dieren met een goed leven

Grutto zorgt ervoor dat de dieren goed leven en zonder stress worden geslacht.

Heerlijk vlees

Het vlees is puur en onbewerkt. Er wordt niets aan toegevoegd!

geen verspilling

Een dier wordt pas geslacht, zodra hij 100% verkocht is. Zo gaat er niets van hem verloren.

transparantie

Weet wat je eet! De dieren hebben ieder een oornummer. Zo kan je als consument een bewuste keuze maken.

thuis bezorgt

Jouw pakket wordt vers en gekoeld bezorgd door heel Nederland!

Probeer het ook

kip

Zomers koken 1 | Echte paella

Niet perse BBQ. Maar net zo leuk en net zo zomers. Paella maken op een echte paella pan. Ik leerde in Valencia hoe dat moet en natuurlijk geef ik je het recept. 

 

 

PAELLA

Zomers koken 2 | Wat eet je tijdens een hittegolf?

caeser salade recept

Wanneer het echt heel heel heet wordt heeft niemand zin om boven een bbq te hangen. Laat staan echt koken. Maar wat eet je dan wel tijdens een hittegolf? Wij weten het! 

 

Zomers koken 3 | Nu in het seizoen of echt voor deze tijd van het jaar

Bbq recepten horen natuurlijk niet alleen bij de zomer. Je kunt het hele jaar door barbecuen als je wilt. Maar de recepten die je hier vindt horen echt bij de zomer. Lekker fris, vol seizoensproducten en lekker mee nemen naar buiten. Dit zijn onze favoriete zomerse recepten. 

 

Kookboek Sicilië - citoenen - zomer - italie - zuid italie - zon - lekker hoor

Deel je creaties!

En? Weet je wat je welke BBQ recepten je gaat maken vandaag? Deel je gerecht met ons en alle andere foodies! Post je creatie op Instagram met de hashtag #wijnspijsrecept en tag ons @wijnspijs! 

Nog geen keuze gemaakt? Klik op wat eten we vandaag, om alle recepten op het WijnSpijs Magazine te bekijken. Er zit zeker ook iets voor jou bij! 

TOCH IETS ANDERS ETEN?