De topper van November! | Restaurant Frits

WijnSpijs
WijnSpijs

Alweer de laatste maand van 2018, dat betekent dat het Beste Restaurant van november bekend is! Afgelopen maand waren er ‘maar’ 9 wandelingen. Ook deze waren bijzonder fijn en culinair! In Rotterdam was er iets bijzonders, lees snel verder waarom, hoe en wat!

Ook een WijnSpijs Wandeling meelopen? Klik hier!

Historisch Rotterdam | Delfshaven

De pittoreske jachthaven is heel anders dan dat je van Rotterdam stad gewend bent. Je vindt hier historische grachtenpandjes, antiekwinkeltjes, kleine cafeetjes, maar bovenal veel no-nonsense culinaire hotspots. Buiten de historische haven vol geschiedenis, hebben ook deze knusse zaken hun authentieke looks weten te behouden.‘Wat een verrassende plek, we komen graag terug!’ aldus één van de enthousiaste wandelaars…

Geen fratsen bij Frits

Frits

WijnSpijs nam onze wandelaars mee naar de huiskamer van Frits, wat een ongelooflijk fijne zaak. Net als thuis, worden bij Frits verhalen verteld: zowel op het bord als in het glas. Bij deze zaak, nu Frits, vroeger Fritchy, ga je niet even alleen een hoofdgerecht eten.

Ze serveren een achtgangen verrassingsmenu, waar een klassieke en moderne kookstijl de boventoon voert. Onze wandelaars hadden geen 8 gangen nodig om overtuigd te worden, zij hadden aan 1 gang genoeg. Deze sfeervolle ‘huiskamer’ is namelijk voor het 2e jaar op rij ‘Het Beste Restaurant van de maand’. Wat een toppers!

Lees hier waarom zij vorig jaar ook zo goed waren

WijnSpijs Combinatie

Frits

De foodies van WijnSpijs werden verrast met een coquille met groene curry, bataat en venkel. Leuk om te weten, eigenaar en chef Robbert heeft zijn eigen wijnhandel, de magie van een goede WijnSpijs combi is bij hem dus niet onbekend.

[Tip] Ga je hier eten, bestel een passend wijnmenu, WijnSpijs combi’s maken ze hier als de beste!

Ook de wandelaars waren erg te spreken over de combinatie. ‘Wat een mooie en verrassende pairing!’ Bij dit heerlijke gerecht werd een Gewürztraminer geschonken. Deze frisse, toegankelijke wijn, die wereldwijd wordt verbouwd, paste perfect bij de lichtzoete groenten én ruikt heel lekker! Een ware WijnSpijs explosie!

Restaurant Frits
Piet Heynsplein 25
Rotterdam
010 4773025

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?