Alweer de laatste maand van 2018, dat betekent dat het Beste Restaurant van november bekend is! Afgelopen maand waren er ‘maar’ 9 wandelingen. Ook deze waren bijzonder fijn en culinair! In Rotterdam was er iets bijzonders, lees snel verder waarom, hoe en wat!

Ook een WijnSpijs Wandeling meelopen? Klik hier!

Historisch Rotterdam | Delfshaven

De pittoreske jachthaven is heel anders dan dat je van Rotterdam stad gewend bent. Je vindt hier historische grachtenpandjes, antiekwinkeltjes, kleine cafeetjes, maar bovenal veel no-nonsense culinaire hotspots. Buiten de historische haven vol geschiedenis, hebben ook deze knusse zaken hun authentieke looks weten te behouden.‘Wat een verrassende plek, we komen graag terug!’ aldus één van de enthousiaste wandelaars…

Geen fratsen bij Frits

WijnSpijs nam onze wandelaars mee naar de huiskamer van Frits, wat een ongelooflijk fijne zaak. Net als thuis, worden bij Frits verhalen verteld: zowel op het bord als in het glas. Bij deze zaak, nu Frits, vroeger Fritchy, ga je niet even alleen een hoofdgerecht eten.

Ze serveren een achtgangen verrassingsmenu, waar een klassieke en moderne kookstijl de boventoon voert. Onze wandelaars hadden geen 8 gangen nodig om overtuigd te worden, zij hadden aan 1 gang genoeg. Deze sfeervolle ‘huiskamer’ is namelijk voor het 2e jaar op rij ‘Het Beste Restaurant van de maand’. Wat een toppers!

Lees hier waarom zij vorig jaar ook zo goed waren

WijnSpijs Combinatie

De foodies van WijnSpijs werden verrast met een coquille met groene curry, bataat en venkel. Leuk om te weten, eigenaar en chef Robbert heeft zijn eigen wijnhandel, de magie van een goede WijnSpijs combi is bij hem dus niet onbekend.

[Tip] Ga je hier eten, bestel een passend wijnmenu, WijnSpijs combi’s maken ze hier als de beste!

Ook de wandelaars waren erg te spreken over de combinatie. ‘Wat een mooie en verrassende pairing!’ Bij dit heerlijke gerecht werd een Gewürztraminer geschonken. Deze frisse, toegankelijke wijn, die wereldwijd wordt verbouwd, paste perfect bij de lichtzoete groenten én ruikt heel lekker! Een ware WijnSpijs explosie!

Restaurant Frits
Piet Heynsplein 25
Rotterdam
010 4773025