Kookboek Big Mamma | Propvol en inspirerend Italiaans

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Big Mamma is een vrolijke en kleurrijke kookboek en een aanwinst voor je collectie. Meer dan 480 pagina’s vol met het allerbeste van de Italiaanse keuken. Het dikke boek is een ode aan de originele Big Mamma Stella di Viesto, eigenaresse van een aantal zeer fijne Italiaanse restaurants en bars in Parijs, waaronder Ober Mamma.
Big-Mamma

Hier kan je wel even mee vooruit

Het boek is volgepropt met kleurrijke salades, stevige soepen, snelle pasta’s, uitbundige cocktails, vleesgerechten, pizza, desserts, luxe brunch gerechten, lekkere foto’s en de nodige handige adviezen en grapjes. Ik nam het mee op vakantie naar Toscane – okay, ik liet het m’n zwager meenemen, want die was met de auto πŸ˜‰ – en we hebben er de hele vakantie heerlijke gerechten uit gekookt.

Naast klassiekers (pasta alla carbonara) en authentieke basisrecepten (tomatensaus) is er veel ruimte voor de nieuwe Italiaanse garde en haar favoriete recepten. We maakten de salade met tonijn meteen maar twee keer die vakantie. Echt zΓ³ lekker! En ook de citroentaart met basilicum is een blijvertje. Duidelijke recepten. Helder opgeschreven en voor alle niveau’s.

Pasta

Big Mamma is gul met kookadvies

Ik werd ook heel erg blij van de gulle tips en productinformatie tussen de recepten door. Niet alleen grappig beschreven, maar ook heel handig. Big Mamma beschrijft niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom. En dat vind ik altijd erg fijn, omdat je die trucjes en handigheidjes dan ook kunt toepassen in eigen recepten of variaties. Welke Vermout is de beste voor jou? En hoe zet je echte Italiaanse koffie? Ook dat staat in dit mooie boek.

Big Mamma

Je koopt Big Mamma hier. En persoonlijke vinden we €24,95 geen geld voor deze kleurrijke schat aan informatie en recepten.

Auteur Big Mamma
UitgeverΒ Good Cook

Technische gegevens
Omvang: 480 pagina’s
ISBN: 9789461431721
Prijs: € 24,95

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt.Β We brengen de wijnen bij je thuis.Β 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?