Geluk voor de Gooise dames en heren! Er een nieuwe hotspot in town! Een nieuw restaurant in het pittoreske Naarden. Daar willen we natuurlijk alles over weten! Wij stellen je voor aan Bistro Naarden!

Bistro Naarden

Bistro Naarden is een plek waar mensen elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Vrolijke families, eerste dates en vriendinnenclubjes. Vrijgezellen, de lokale brandweer en maar ook de visclub komt hier samen. Iedereen is welkom in deze eenvoudige dorpsbistro.

Restaurant Mixit

Bistro Naarden is in dezelfde ervaren handen als Restaurant Mixit! Ze delen zelfs een keuken. Mixit staat bekend om zijn fusion keuken – een mix van Frans en Oosterse invloeden. In Bistro Naarden wordt een meer klassieke kaart gevoerd.

Wijn én Spijs

Op de kleine menukaart staan échte bistro classics! Paté de Campagne, carpaccio en gekonfijte eendenbout. Heerlijk! Naast deze landelijke gerechten, serveren ze goede en betaalbare huiswijnen van publiekslievelingen Chenin BlancPrimitivo en Cabernet Sauvignon.

Menu Bistro Naarden

De Sfeer

Bistro Naarden zit precies tussen een huiskamer en een restaurant in. Iedereen kent elkaar en schuift aan. Ook gezinnen en stelletjes komen graag dineren. Met de trends meedoen? Nee. Bistro Naarden serveert ‘gewoon’ goed eten in een huiselijke sfeer.

Bistro Naarden
Bistro Naarden

Meet the Chef!

Hoi Theo! 

Wat is je lievelingsgerecht bij Bistro Naarden?
Mijn spareribs! Ik kook ze eerst in een fantastisch lekkere bouillon en daarna lak ik ze af met een fijne oosterse marinade. Je weet niet wat je proeft! 😊

Welke wijn zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Oeh! Ik zou liever een lekker gekoeld pilsje willen meenemen… mag dat? 

Waar ga jij zelf graag eten?
Ik kom overal! Ik zoek juist de diversiteit op. Dus eet ik op de wallen, bij de lokale chinees, of bij een trendy restaurant als The Harbour Club in Amsterdam.

Wat is jouw ultieme Guilty pleasure?
Ik heb geen guilty pleasure. Ik ben kok! Dus eet of drink ik wil. 😉