12 X brood recepten voor de lekkerste verse broden [RECEPTEN]

Emma Wiedijk
Emma Wiedijk

Op zoek naar een nieuwe hobby? Ga brood bakken! Je maakt jezelf, familie en vrienden er gelukkig mee, het kost bijna niks en een heerlijke verse broodgeur in huis is gezellig. En geef toe, wanneer je een parel van een versgebakken brood uit de oven haalt ben je best trots. 

Brood bakken duurt niet altijd lang. Er zijn genoeg brood recepten om uit te kiezen. Sommige recepten duren langer, en er zijn varianten die zó op tafel staan. 

Laat het brood bij de bakker of supermarkt dus vaker voor wat het is, pak je  bakspullen en je favoriete keukenschort uit de kast en begin je eigen thuisbakkerij! 

Om je op weg te helpen, vind je hier alvast een verzameling brood recepten. Van heerlijk zuurdesembrood tot zachte kaneelbroodjes. Veel bakplezier!

DEEL JE CREATIES!

Versgebakken broden zijn niet alleen lekker op te eten, maar ook leuk om naar te kijken. Deel je brood of broodjes met andere bakkers op Instagram met de hashtag #wijnspijsrecept en tag ons @wijnspijs! 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?