Gebakken camembert uit de oven, een heerlijke tijdloze klassieker. Smeuïge camembert geserveerd met een grote mand knapperig (zelfgebakken) stokbrood maakt dit gerecht een gegarandeerd succes.
Maximaal comfortfood met minimale inspanning. Ideaal voor bij de borrel of als voorgerechtje.
Camembert uit de oven uit 'Zelf Kaas Maken'
- Titel Zelf Kaas Maken, van ricotta tot feta en Goudse kaas
- Auteur Morgan Mc Glynn
- Fotograaf Jamie Orlando Smith
- Uitgever Terra
- Release
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Wist je dat er voor 1 camembert 2,2 liter melk nodig is? En dat het wel 30 tot 35 dagen duurt voor een camembert van binnen volledig rijp is? Dat en nog veel meer leer je allemaal in het boek van Morgan Mc Glynn. Maar het belangrijkste dat je uit dit boek leert is zelf kaas maken.
Van zachte roomkaas tot harde cheddar, kaasspecialist Morgan neemt je mee door het hele maakproces met duidelijke en prachtige foto's bij elke stap.
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
Herfst • Sinterklaas • Valentijnsdag • Voorgerechten kerst • Winter
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten