Zelf je eigen sauzen maken is voor mij een soort next step in het thuis koken. In dezelfde categorie als je eigen pasta maken, brood bakken en kimchi maken. Pff, heb ik hier zin in?
Het is even een stap die je over moet. Ik tenminste.
Maar, als je eenmaal een eigen chilisaus (of brood, of kimchi) in de keuken hebt staan - of zelfs kunt uitdelen aan mensen die je lief vindt - dan word je er écht buitensporig blij van.
En in dit chilisaus geval blijkt het ook nog eens een peuleschil om te maken.
Comida Mexicana van Rosa Cienfuegos
Dit recept voor chilisaus komt uit dit boek van de Mexicaanse Rosa Cienfuegos. Een zeer uitgebreid en kleurrijk kookboek met alle klassiekers, maar ook modernere gerechten uit de Mexicaanse kijken. We delen vast dit recept, maar ook Rosa's kippenvleugels, fruitsalade en ceviche met je.
- Titel: Comida mexicana
- Auteur: Rosa Cienfuegos
- Uitgever: Good Cook
- ISBN: 9789461432520
- Prijs: 25,95