De Ultieme After Dinner Cocktail | Wayward met Nomad Whisky

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Vorige week leerde Boris Ivan –  mastershaker en Brand Ambassador van Gonzales Byass – ons deze hysterisch lekkere cocktail. Echt een topcombinatie. Die móet je thuis ook een keertje maken!

Wayward | Cocktail 🍸

Wat heb je nodig?

Glas: Eigenlijk een Martini glas, maar dat vind ik niet zo lekker drinken… 🙃  
Methode: Stir & Strain

Wayward-cocktail-

Nomad Outland Whisky

🥃Hele coole blended whisky gemaakt van Single Malt en graanwhisky’s van tussen de vijf en acht jaar oud. Na het blenden wordt de whisky een jaar gerijpt op Oloroso vaten in Scotland en daarna een jaar in Pedro Ximénez vaten in Jerez, Spanje. Succesvolle samenwerking van twee grote namen, Richard Paterson en Gonzalez Byass’ Antonio Flores. Sinds 2014 op de markt.

nomad-whisky

Toetje

Prachtige zachte whisky voor wie van zoetere whisky en rum houdt. Complexe sherrytonen, met een rijk, haast romig mondgevoel. Steenfruit, caramel, rozijntjes en noten. Perfect als toetje na een etentje. Of zoals hierboven – in een elegante cocktail.

Nomad-Whisky-cocktail

Meer cocktails? Klik hier voor alle recepten!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
  • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

    DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

    souvlaki

    Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

    LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

    100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

    Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

    Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

    TEST JE WIJNKENNIS:

    Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

  • - flessenpost en meer

    Schrijf je hier in

    - 1001 recepten voor elke dag

    Wat eten we vandaag?

    - drop a line, get in touch

    PRAAT JE MEE?