Cook like a Chef is een dinerbox gevuld met geweldige verse ingrediënten, waarmee je in een handomdraai een sterrenwaardig diner op tafel zet. Met behulp van handige instructies van de chefs zelf, is dit zelfs voor amateurs appeltje-eitje. 

Na Jonnie Boer***, Erik van Loo** en Soenil Bahadoer**, kun je nu ook het menu van Ron Blaauw thuis laten bezorgen. Binnen no-time zet je dus zelf een heel bijzonder en exclusieve 3-gangenmenu van een sterrenchef op je eigen eettafel.

hapjes op tafel
hapjes op tafel

Zo worden de gangen aan je voordeur geleverd. Dit is uit de box van Jonnie Boer, links het dessert. Rechts gang één. 

Cook Like a Chef lost behoorlijk wat problemen op voor iedereen die van lekker eten houdt. 

  • Geen zin om naar die sterrenzaak andere kant van het land te rijden? 
  • Geen zin om de hele dag in de keuken te staan? 
  • Kun je geen oppas of BOB vinden? 
  • Ben je niet zo mobiel? 
  • Kun je niet koken, maar wil je wel indruk maken op je gasten? 
  • Of heb je een ontzettende privé kwestie te bespreken?

Cook Like a Chef is de perfecte oplossing. De gerechten zijn bijna klaar, het enige wat ze missen is een finishing touch van jou! 

rogvleugel
lamsnek

De uiteindelijke tussengang en het hoofdgerecht. De lamssnek en rogvleugel worden al sous vide gegaard geleverd,  dus perfecte cuisson.  Je hoeft het zelf alleen warm te maken.  

Wat is Cook Like a Chef?

Cook Like a Chef is een gastronomische dinerbox waarmee je zelf binnen een handomdraai een sterrenmenu op tafel zet. De box wordt door heel Nederland gekoeld aan huis bezorgd en bevat alleen de allerbeste ingrediënten. De recepturen komen van sterrenchefs en de wijnen (optioneel) zijn van uitgekozen door de sommeliers. 

Vanaf 3 maart zijn de boxen 6 dagen per week verkrijgbaar. Je moet zelf nog kleine handelingen uitvoeren, zoals opwarmen, opmaken of mengen. Echt heel basic en je wordt er stap voor stap in begeleid. 

Dessert met wijn
  © Copyright PitchPR Communication

Het Lente-liefdes menu van Ron Blaauw

Het lente menu van chef Ron Blaauw begint met een voorgerecht van sashimi van zeebaars met soja tapioca, wasabi creme, sesam en emping. Daarna komt het hoofdgerecht van piepkuiken met doperwtcreme, doperwten, baharat jus en peterselie olie. Als nagerecht maak je een miserable taart met parfait van gezouten karamel, chocolade en sinaasappelsaus.

De gerechten simpel te maken, instructievideo’s vind je op de website.

Liefdes menu Ron blaauw
© Copyright PitchPR Communication

Bestellen?

Het Lente-liefdesmenu is te bestellen tot 2 mei 2020 via de website van Cook Like a Chef. Voor iedereen die nog in februari besteld geldt een introductieprijs van €49,95 per persoon.