De Kazerne gaat er weer vandoor met de winst

Tijd voor het beste WijnSpijs Restaurant van de maand. In april kwam net als vorig jaar De Kazerne uit Oisterwijk bovenaan te staan.

Keer op keer komen de mannen en vrouwen van dit restaurant heel positief uit de WijnSpijs Wandeling. Wat is hun geheim?

Rare snijboon en meer

Natuurlijk is de lokatie top en de bediening alert en kundig. Maar zullen we het even over de wijn-spijs combi hebben.. Wauw!

Chef Dirk Bullens serveerde zachtgegaarde lamsnek, asperges gegaard in dashi en gefermenteerde snijboontjes. Dat klinkt en smaakt als de lente op je bord. Geen wonder dat WijnSpijs Wandelaars zo enthousiast waren.

Hoe bepalen we wie het beste restautant van de maand is?

Wanneer je een WijnSpijs Wandeling loopt kun je tijdens of na het wandelen een enquete invullen over de restaurants en de wandeling. Elke zondag is er wel een WijnSpijs Wandeling en sommige zondagen zijn dat er wel vijf.

In april waren er in totaal negen wandelingen en liepen er 1961 foodies een WijnSpijs Wandeling ergens in Nederland. Restaurant De Kazerne scoorde van alle deelnemende restaurants de hoogste ogen. Een hele prestatie – zeker omdat het elk jaar weer raak is.

De Kazerne Oisterwijk

Wijn én Spijs

Het gerechtje staat ook op de kaart bij De Kazerne. En in combinatie met de bijpassende wijn is dat een heel fijn feestje.

De Malbec van La Belle Enseigne is gemaakt voor lam. Deze stevige rode wijn wordt gemaakt in de Franse Pays d’Oc regio. Met een alcohol percentage van 13%, aroma’s van bramen, chocolade en koffie waren (en zijn) er veel fans!

Recensie | Oisterwijk style BBQ

De Kazerne

Restaurant De Kazerne is open sinds juli 2017 en sindsdien drukken eigenaren Mark en Bart stevig hun stempel op het culinaire landschap van Oisterwijk.

In een voormalig brandspuithuisje op het KVL terrein is een prachtig restaurant/culinaire werkplaats ondergebracht waar je heerlijk kunt meekijken in de keuken. Het menu (zowel diner als de drankenkaart) is steevast origineel, vrolijk en seizoensgebonden.

In de zomer neem je natuurlijk plaats op het fijne terras, waar ook de nodige kruiden en groenten worden gekweekt. De WijnSpijs Wandelaars zijn jaar op jaar ontzettend enthousiast. Een reservering maken is dan ook een slim idee!

De Kazerne 
Oisterwijk
013 591 2931