De Kazerne in Oisterwijk | Publiekslieveling

Laura Lemmers
Laura Lemmers

De Kazerne gaat er weer vandoor met de winst

Tijd voor het beste WijnSpijs Restaurant van de maand. In april kwam net als vorig jaar De Kazerne uit Oisterwijk bovenaan te staan.

Keer op keer komen de mannen en vrouwen van dit restaurant heel positief uit de WijnSpijs Wandeling. Wat is hun geheim?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dirk Bullens (@dirkbullens) op

Rare snijboon en meer

Natuurlijk is de lokatie top en de bediening alert en kundig. Maar zullen we het even over de wijn-spijs combi hebben.. Wauw!

Chef Dirk Bullens serveerde zachtgegaarde lamsnek, asperges gegaard in dashi en gefermenteerde snijboontjes. Dat klinkt en smaakt als de lente op je bord. Geen wonder dat WijnSpijs Wandelaars zo enthousiast waren.

Hoe bepalen we wie het beste restautant van de maand is?

Wanneer je een WijnSpijs Wandeling loopt kun je tijdens of na het wandelen een enquete invullen over de restaurants en de wandeling. Elke zondag is er wel een WijnSpijs Wandeling en sommige zondagen zijn dat er wel vijf.

In april waren er in totaal negen wandelingen en liepen er 1961 foodies een WijnSpijs Wandeling ergens in Nederland. Restaurant De Kazerne scoorde van alle deelnemende restaurants de hoogste ogen. Een hele prestatie – zeker omdat het elk jaar weer raak is.

Wijn én Spijs

Het gerechtje staat ook op de kaart bij De Kazerne. En in combinatie met de bijpassende wijn is dat een heel fijn feestje.

De Malbec van La Belle Enseigne is gemaakt voor lam. Deze stevige rode wijn wordt gemaakt in de Franse Pays d’Oc regio. Met een alcohol percentage van 13%, aroma’s van bramen, chocolade en koffie waren (en zijn) er veel fans!

Recensie | Oisterwijk style BBQ

De Kazerne

Restaurant De Kazerne is open sinds juli 2017 en sindsdien drukken eigenaren Mark en Bart stevig hun stempel op het culinaire landschap van Oisterwijk.

In een voormalig brandspuithuisje op het KVL terrein is een prachtig restaurant/culinaire werkplaats ondergebracht waar je heerlijk kunt meekijken in de keuken. Het menu (zowel diner als de drankenkaart) is steevast origineel, vrolijk en seizoensgebonden.

In de zomer neem je natuurlijk plaats op het fijne terras, waar ook de nodige kruiden en groenten worden gekweekt. De WijnSpijs Wandelaars zijn jaar op jaar ontzettend enthousiast. Een reservering maken is dan ook een slim idee!

De Kazerne 
Oisterwijk
013 591 2931

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?