WijnSpijs Restaurant Van Het Jaar 2020 | Nummer 5 De Kluizenaer

We zijn inmiddels halverwege onze countdown naar beste WijnSpijs Restaurant van het Jaar. Op nummer 5 een van onze favoriete restaurants in Zeeland, Restaurant De Kluizenaer in Goes 

 

De Kluizenaer Goes
Nog maar...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

en dan weten we wie het Allerbeste WijnSpijs Restaurant van 2020 is!

De Kluizenaer | Nummer 5

De Kluizenaer maakt gebruik van zoveel mogelijk verse en lokale producten. Vis-, schaal- en schelpdieren komen direct uit de streek. En waarom zou je die ook ergens anders vandaan halen?

Maar ook voor groenten, vlees, zuivel, bieren, wijnen, koffie en thee wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met Zeeuwse leveranciers. Leuk om eens te proeven allemaal! 

Al die mooie Zeeuwse spullen, worden door eigenaar Alex en zijn team, omgetoverd tot eclectische gerechten met een mondiale uitstraling. Wanneer die prachtige bordjes van hoog niveau, met stoere wijnen gecombineerd, heb je hier dus een heerlijke avond, of middag. Want De Kluizenaer is ook open voor lunch. 

De scores

Spijs

Wijn

Gemiddelde

4.9/5
4.8/5
4.7/5

Wat werd er geserveerd?

Op 19 mei waren de WijnSpijs Wandelaars in Goes, waar ze genoten van de bijzonder goed gelukte combinatie van varkenswang, strandkrab, knolselderij en kaffir. 

De best bijpassende wijn is volgens het professionele team van De Kluizenaer, Sibiliana Roceno. 

Deze wijn van Sicilië wordt gemaakt van Frappato druiven, die niet al te stevig is, met tonen van aardbei en zwarte bessen. 

De zachte tannines en de elegante, lichte stijl maken het een prachtige combi met de ‘surf en turf’ van De Kluizenaer. 

Zowel de varkenswang, kaffir en de strandkrab blijven overeind bij deze spannende wijn spijs combinatie!

Speciale vermelding voor het vegetarische bordje, wat bijna nog beter was dan de ‘normale’ versie. Witte asperges met daslook, zeekraal en eidooier. Erg lekker!

De Kluizenaer Goes

Snel reserveren, echt een aanrader. Zeer enthousiaste en kundige bediening ook, en vooral een verrukkelijke varkenswang met bijpassende voldoende complexe wijn.

- WijnSpijs Wandelaar
Rode wijn RVHJ

Deze wijn ontving alle lof

Sibiliana Roceno Frappato, Terre Siciliane. 

Een Italiaanse schone van 100% Frappato druiven. Prachtige wijn met een fijne structuur die zich moeiteloos bij allerlei gerechten aansluit. Vooral lichtgekoeld erg lekker bij groenten gerechten met aubergine, of paddestoelen. En naast varkenswang, kan tonijn ook een goddelijke combinatie zijn. 

 

Ontdek nu De Kluizenaer. Boek hier je Walking Dinner of de volgende WijnSpijs Wandeling in Goes!

Contact

De Kluizenaer
Telefoon:
0113 820 382
E-mail: info@kluizenaer.nl

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag