Vers geopend | De Slagersdochter is terug in Haarlem

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Slager Broekhof

De enige echte slagersdochter van Haarlem, Guusje Broekhof, is terug op het ouwe nest. Vorige week sloot Slagerij Groot haar deuren en besloot Guusje een verse pop-up te starten in het pand waar het voor de familie Broekhof allemaal begon.

De Slagersdochter | Haarlemse pop-up

De Slagersdochter is (voorlopig) geopend op donderdag en vrijdag, van negen tot zes. In de vitrines verse en gedroogde worst van Brandt&Levie, niet geheel toevallig haar werkgever op haar andere vier werkdagen in de week. ‘Ik krijg hier heel veel energie van!’ Gelukkig maar!

Truffelbrie en verse pastasaus

‘Ik werk met kleine en ambachtelijke ondernemers, als vind ik ambachtelijk ook weer zo’n woord. Ik bedoel gewoon fijne en echte producten.’ We begrijpen je hoor, Guus! Lekker brood van het Wereldbakkertje, blikjes vis van Ortiz, verse limonade van DD Cordials, kaas van l’Amuse (truffelbrie 😋), biertjes van Gebrouwen door Vrouwen, vis van Frank’s Smokehouse en huisgemaakte lasagne. Oh yes please!

Hotdogs & bloemenboter

De ideale plek om een lekker borrelplankje bij elkaar te scoren dus. Guus maakt ook lekkere broodjes hotdog of osseworst. En je kunt ook je vlees bestelling aan haar doorgeven, wel even bellen van te voren. Naast al deze lekkere delicatessen opent Guusjes nichtje een winkeltje in het oude ‘broodjes’ gedeelte met allerlei leuks voor je interieur. Een echte one-stop-shop! Wat zullen de Haarlemmers blij zijn!


/

De Slagersdochter
Kruisstraat 4
Haarlem

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?