Vers geopend | De Slagersdochter is terug in Haarlem

Slager Broekhof

De enige echte slagersdochter van Haarlem, Guusje Broekhof, is terug op het ouwe nest. Vorige week sloot Slagerij Groot haar deuren en besloot Guusje een verse pop-up te starten in het pand waar het voor de familie Broekhof allemaal begon.

De Slagersdochter | Haarlemse pop-up

De Slagersdochter is (voorlopig) geopend op donderdag en vrijdag, van negen tot zes. In de vitrines verse en gedroogde worst van Brandt&Levie, niet geheel toevallig haar werkgever op haar andere vier werkdagen in de week. ‘Ik krijg hier heel veel energie van!’ Gelukkig maar!

Truffelbrie en verse pastasaus

‘Ik werk met kleine en ambachtelijke ondernemers, als vind ik ambachtelijk ook weer zo’n woord. Ik bedoel gewoon fijne en echte producten.’ We begrijpen je hoor, Guus! Lekker brood van het Wereldbakkertje, blikjes vis van Ortiz, verse limonade van DD Cordials, kaas van l’Amuse (truffelbrie 😋), biertjes van Gebrouwen door Vrouwen, vis van Frank’s Smokehouse en huisgemaakte lasagne. Oh yes please!

Hotdogs & bloemenboter

De ideale plek om een lekker borrelplankje bij elkaar te scoren dus. Guus maakt ook lekkere broodjes hotdog of osseworst. En je kunt ook je vlees bestelling aan haar doorgeven, wel even bellen van te voren. Naast al deze lekkere delicatessen opent Guusjes nichtje een winkeltje in het oude ‘broodjes’ gedeelte met allerlei leuks voor je interieur. Een echte one-stop-shop! Wat zullen de Haarlemmers blij zijn!


/

De Slagersdochter
Kruisstraat 4
Haarlem

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag