WijnSpijs Magazine Logo

Kerst Desserts

Samen kerst vieren (voor zover dat kan) is extra fijn. Lekker eten, familie zien (misschien over videobellen) en een warm kerstgevoel. 

Na een heerlijk kerstdiner is het tijd voor het kerstdessert, het toetje. De afsluiter.Voor veel van ons het moment om rustig te ontspannen. Hun gang is vast geserveerd (en gelukt?). Voor heel veel ook het gulzigste moment van de kerst.

Ongegeneerd suiker schransen en genieten van de weelde van glanzende wolken eiwitschuim, flinterdunne knapperige chocolade en de meest extravagante en uitbundige taarten.

Ook ik mag meestal de kerstdesserts doen. Iets waar ik het hele jaar inspiratie voor op doe, want je kunt moeilijk een drie-laagse-tienpersoons-taart maken op een doordeweekse donderdag in mei (gebeurt soms wel, hoor!).

Maar aangezien ik ze niet allemaal kan – en wil – maken, deel ik ze met jou! Ook lees je welke 6 kerstdesserts het meest populair zijn onder de lezers van WijnSpijs magazine en geef ik daar wijnsuggesties bij, want zo hoort dat bij mij thuis. Je verzorgt én het gerecht, én een bijpassendewijn.

Ik ben heel benieuwd wat je gaat maken! 

Alle 29 Kerst Desserts op een rij

🎅🏽 Alles voor een topkerst!

We hebben altijd enorm veel zin in de feestdagen. Hét moment om eens even goed uit te pakken en wanneer het gewoon ook heel gezellig is om samen uren in de keuken te staan. 

Op zoek naar meer kerst inspiratie? We delen hier onze lekkerste kerst voorgerechten, prachtige kerst kerst hoofdgerechten én de beste kerstwijnen met je.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram