Dit zijn ze, de leukste restaurants van Oosterhout

Op zoek naar een restaurant in Oosterhout? Dan kan je je geluk niet op. In Oosterhout wordt bovengemiddeld lekker gekookt. Dus je bent sowieso in voor een lekker avondje genieten.

Dit vinden wij de leukste restaurants van de stad.

By Pascal

By Pascal krijgt ‘uit eten gaan’ een hele nieuwe lading. De mooie zaak wordt gerund door een aantal die hard vakidioten die niets liever doen dan jou en je gezelschap een topavond bezorgen. En dat lukt ze goed! Absoluut geen stijve tent, maar een creatieve en intieme sfeer. En we zijn elke keer weer onder de indruk van zoveel vakkennis aan tafel. Fijn!

oosterhout-by-pascal

By Pascal
Klappeijstraat 22
Oosterhout

Zout & Citroen

In een statig en traditioneel pand genaamd Slotje Brakestein, huist een modern en hip restaurant genoemd naar twee belangrijke smaakmakers in de keuken, Zout & Citroen. Deze naam heb je vast vaker gehoord, want Bram en Patricia Helleman hebben inmiddels een reputatie opgebouwd onder fanatieke foodies en collega’s in het vak. Allemaal zeggen ze hetzelfde (en wij ook), ‘Hier moet je gaan eten’.

oosterhout-zout&citroen

Zout & Citroen
Ridderstraat 86
Oosterhout

Ontdek 5 van deze mooie restaurants op zondagmiddag 28 juli. Wandel van 12:00 tot 17:00 langs onze favorieten en krijg overal een waanzinnige wijnspijs combinaties te proeven. ➡️ Koop snel je kaartje!

Pitz Pinchos Bar

Iets langer dan een jaar open en heeft in die korte tijd de harten van de mensen uit Oosterhout veroverd. Vrolijke tent, waar je terecht kunt voor heerlijke tapas, ook in een soort menuutje, sangria en heel betaalbare (gevaarlijk!) cocktails.

Pitz Pinchos Bar
Klappeijstraat 13
Oosterhout

La Forchetta

Zoveel meer dan alleen de beste pizza’s van Brabant; hier proef je de mooie Italiaanse keuken in al haar glorie. De chefs hebben hun opleidingen gevolgd in Napels en halen hun producten (echt alles komt rechtstreeks uit Italië) nog steeds uit je favoriete vakantieland. Begeleid je menu met de passende wijnen per glas en je wilt nooit meer naar huis.

La Forchetta
Markt 15
Oosterhout

Dol op uit eten gaan, wijn en wijnspijs combinaties?
Bekijk naast
Oosterhout, ook de WijnSpijs Wandelingen in
Breda, Tilburg en ‘s Hertogenbosch.

De Vrijheid

Aan het stadspark geniet je op een prachtige plek van een mooi glas wijn of een koud biertje. Op dit heerlijke terras – gelegen op het zonnige zuiden – kun je trouwens ook van vroeg tot laat heel lekker eten. Gerechten worden gemaakt met seizoensproducten. Fantastisch uitgebreide wijnkaart, waarvan je absoluut de Duitse Spätburgunder moet proberen. Aanrader!

De Vrijheid
Heuvel 1
Oosterhout

Eetlokaal Klinkers

Fijn als je direct bij binnenkomst het gevoel krijgt ontzettend welkom te zijn. Daarna mag je plaatsnemen aan de ruime en lekker dik gedekte tafels. Nu kan het feest beginnen! Vers krijgt een nieuwe betekenis, want van brood tot ijs wordt in huis en zelfgemaakt. Trouwens ook een aanrader in de zomer. Want niet alleen is er een waanzinnig romantische binnentuin, het restaurant zelf heeft airco. Scherp!

Eetlokaal Klinkers
Sint Janstraat 28
Oosterhout

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email