WijnSpijs Magazine Logo

Eend recepten voor de heerlijke herfstdagen

In de herfst worden de dagen langzaamaan korter en frisser. We denken aan paddenstoelen en pompoen. En wat voor vlees zou je in de herfst het liefst klaarmaken? Juist, eend!

Eend is ook zo veelzijdig dat het een genot is om mee te werken. Een gekonfijte eendenbout lijkt totaal niet op een op de huid gebakken eendenborst. Het lijkt zelfs alsof het niet van hetzelfde dier komt. Of vergelijk een de welbekende Peking eend met eendenborst met rode-wijnsaus. Je kunt met eend lekker variëren en totaal verschillende gerechten op tafel zetten. Wat je erbij serveert is dus helemaal afhankelijk van welk gedeelte van de eend je maakt en hoe je dat doet.

Hoe dan ook wordt het genieten geblazen met onderstaande recepten...

Alle 4 Eend recepten op een rij

2

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram