Strijp al ontdekt? Dit zijn de leukste restaurants!

WijnSpijs
WijnSpijs
Strijp is hip! Niet alleen zijn hier de mooiste industriële kunstwerken te vinden, maar ook de tofste restaurantjes. Lees snel welke restaurants in Eindhoven je niet mag missen!

Radio Royaal

Machines aan de kant! Philips’ voormalige energiehuis herbergt restaurant Radio Royaal. In de voormalige machinekamer is het volop genieten van de lekkerste ‘flammkuchen’, kip van het spit met ‘hasselback’ aardappeltjes en niet te vergeten de Brusselse wafels! Dertienhonderd vierkante meter on-opgepoetst, industrieel design van de mensen achter onder andere Hotel de Goudfazant!

Radio-royaal-eindhoven
Radio Royaal 
Ketelhuisplein 10, Eindhoven
040 – 780 0971

Pastryclub

Pastryclub zit in een prachtig authentiek pand op Strijp S. Hier vind je een uniek concept, waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd. De Pastryclub is een creative omgeving, waarin alles om pastry draait. Laat je verrassen door de unieke -zoete – creaties die Jurgen en Richard met liefde maken. Kan jij de verleiding weerstaan?

Restaurant - Pastry Club - Eindhoven - Strijp S

Pastryclub
Ketelhuisplein 7-9 , Eindhoven
06 – 2267 2121

Toffe locatie toch? Ga erlangs met de WijnSpijs Wandeling op 30 april!

Piet Hein Eek

Industriële kunst bekijken, kopen en ondertussen genieten van een goed glas wijn? Dat kan bij Piet Hein Eek! Bij het grote publiek is Eek bekend geworden met zijn meubels van sloophout. In 2010 opent hij dé culturele hub hier in Eindhoven. Een winkel, galerij, showroom, atelier en ook een heel bijzonder restaurant in één. Heerlijke gerechten en mooie wijnen staan op jou te wachten in de typische Piet Hein Eek setting.

Restaurant - Piet - Hein - Eek - Eindhoven - Strijp S

Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 28, Eindhoven
040 – 400 9005

Soul Kitchen

Soul Kitchen is de perfecte plek om, tijdens je zoektocht naar de leukste hebbedingetjes, even te te relaxen. Speel gezellige bordspelletjes, of lees een boek uit de ruil-bibliotheek. Uiteraard onder het genot van mega lekkers uit de Soul-Kitchen-keuken. Het kleine menu bestaat uit drie verschillende gerechten (vis, vlees en vega). Geen vast kaart dus, maar altijd met dagverse ingrediënten! Ook hebben ze iedere week een cocktail in de schijnwerper staan. Wat denk je van een ‘Pain Killer’ met rum, ananassap, kokosmelk en jus d’orange?

Restaurant - Soul - Kitchen - Strijp S- Eindhoven -

Soul Kitchen
Torenallee 55, Eindhoven
040 – 845 3403

Brouwerij ‘t Veem

15 meter bar, 24 taps en 200 op fles: beer heaven.
In dit ‘bierlab’ kun je al je vragen kwijt, meer dan 200 biertjes drinken en ook nog wat kopen voor thuis. Ondertussen stijgt er uit de brouwketels het verleidelijke aroma van gerst en hop. Een waar walhalla voor de echte bierliefhebber. Welkom in Brouwerij annex Proeflokaal Het Veem!

Brouwerij - 't Veem - Vershal 't Veem - Eindhoven - Strijp S - Bier

Brouwerij ‘t Veem
Torenallee 86, Eindhoven
06 13812616

Loop langs al deze te gekke hotspots in Strijp S met de WijnSpijs wandeling! Meer informatie, klik hier!

Blue Collar Hotel

Rock & Roll Hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter, waar belevenis en gastvrijheid voorop staan. Hier loopt het met gepaste regelmaat uit tot een lekker wild feestje! Door het hele hotel kan je tal van oude fabriekselementen terug vinden. Robuust, ruimtelijk en industrieel design zijn de kenmerken van het Blue Collar Hotel. Bekijk waarom het in 2015 de jury prijs voor mooiste bar van Nederland won!

Restaurant - Blue Collar Hotel - Eindhoven - Strijp S- Klok gebouw

Blue Collar Hotel
Klokgebouw 10, Eindhoven
040 – 780 3334

Evoluon

Altijd al een keertje het ‘ruimteschip’ van Eindhoven willen bekijken? Dat kan! Het Evoluon bestaat uit drie 3 ruimtes: de iconische koepel, het auditorium en een restaurant. In het restaurant geniet je van het geweldige uitzicht op de koepel. Bij mooi weer neem je plaats op het terras aan de vijver. De chef werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Smaakvol en gezond!

Restaurant - Eindhoven - Evoluon

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A, Eindhoven
040 – 2504 620

Op zoek naar meer lekkere restaurants in Eindhoven? Lees dan deze hotspots!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?