WijnSpijs Restaurant Van Het Jaar 2020 | Nummer 4 Eten bij Sidney

Op nummer vier in onze lijst “Beste WijnSpijs Restaurants van Nederland” staat, Eten bij Sidney in Hilversum.

In dit restaurant gaan Sidney Heinze en zijn vrouw Michelle, na een turbulente geschiedenis nu voor het ‘Wow-effect’. 

Lees hier hoe ze dat doen.  

Eten bij Sidney Hilversum
Nog maar...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

en dan weten we wie het Allerbeste WijnSpijs Restaurant van 2020 is!

Eten bij Sidney | Nummer 4

De stijl van Sidney is gevormd door vele jaren ervaring. Zo kookte hij eerder een ster bij het beroemde Tante Koosje. Na verschillende eigen luxe restaurants, bijpassende prijzen en verwachtingen, sloeg de crisis toe. 

Nu zijn Sidney en Michelle terug. 

De stijl is anders, meer klassieke bistro, maar je proeft de verfijning en ervaring in alle gerechten terug. Dit is echt zo’n restaurant waarvan je zou willen dat het bij je in de straat zat. 

Echt verrassend, betaalbaar en origineel in een luchtige en laidback sfeer. Heerlijk om te mogen aanschuiven. Op het menu prijken typische bistro gerechten, zoals steak tartaar, rogvleugel, of een cocktail van koningskrab. 

Je kunt hier terecht voor diner, in het restaurant, aan de chef’s table of op het terras. Op zondag en maandag zijn ze gesloten. 

De scores

Spijs

Wijn

Gemiddelde

4.8/5
4.5/5
4.6/5

Wat werd er geserveerd?

Eten bij Sidney serveerde bij deze WijnSpijs Wandeling truffelrisotto met en een 63 graden eidooier.

De wijn die hier bij past is de Passofino Pecorino 2017 uit Italië. Dit is een volle, krachtige en droge Pecorino. Heerlijk ook bij visgerechten! 

Een goede combinatie dus als je het ons vraagt! 

Dat deze combinatie in de smaak viel is wel duidelijk! 

Eten bij Sidney gerecht Hilversum

Heerlijke risotto. Super aardig personeel. Goede wijn en leuke ambiance. Hier gaan we nog een keer eten!

- WijnSpijs Wandelaar

Ontdek Eten bij Sidney op Instagram

Volg Eten bij Sidney op Instagram voor prachtige gerechtjes, bijzondere proeverijen en updates over de nieuwe menukaart. 

Eten bij Sidney Wijn

Deze wijn ontving alle lof

Ikonia Passofino wordt gemaakt van Pecorino druiven uit de Italiaanse Abruzzen. 

Stevige en krachtige wijn met aroma’s van perzik en nectarine. En alhoewel ei en wijn een soort onmogelijke combinatie zijn, worden de wandelaars van deze combi toch heel vrolijk. Knap gedaan! 

Je kunt deze wijn ook voor thuis bestellen. 

Ontdek deze hotspot. Boek hier je Walking Dinner of de volgende WijnSpijs Wandeling in Hilversum!

Contact

Eten bij Sidney
Telefoon:
035 624 3044
E-mail: info@etenbijsidney.nl

 

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email