Falafel maken is een van die dingen die heel veel werken lijken. Deze gefrituurde balletjes van kikkererwten smaken naar meer – en zijn de bitterballen van het Midden-Oosten.
In dit artikel lees je een smaakvol falafel recept van Mikkel Karstad!
Evergreen van Mikkel Karstad
Mikkel is een Deense chef, oprichter van Scandi-cool cuisine en adviseur van restaurant Noma in Kopenhagen.
Hij ziet dat er steeds meer groente wordt gebruikt. Met groentes kun je alle kanten op en verschillende smaken naar boven brengen. Als je goed let op welke groentes je het beste gebruikt in welk seizoen, dan merk je dat meteen in je eindresultaat!
In Evergreen deelt Mikkel recepten die iedere thuiskok kan maken. Zoals dit recept voor erwtenfalafel!
Evergreen – De Scandinavische groentekeuken
- Auteur | Mikkel Karstad
- Fotografie | Anders Schønnemann
- Uitgever | Terra
- Omvang | 236 pagina's
- ISBN | 9789089898241
- Prijs | € 34,99