6 x de lekkerste plekjes voor diner, lunch en/of wijn in Goes!

Laura Lemmers
Laura Lemmers

De culi’s in Goes hebben het goed voor elkaar, want naast goed winkelen, is het in Goes ook goed..eh, eten. 😁 Je struikelt hier over de mooie terrassen. Aan de historische Grote Markt, of met uitzicht op de haven. En of het nu romantisch, zakelijk, budget of met familie is, Goes heeft het allemaal. Zelfs een WijnSpijs Wandeling! Dit zijn onze favoriete restaurants in Goes

Kale & De Bril

De hotspot van Goes – en wat voor een! Hier moet je zijn voor verrassende gerechten, waanzinnige producten, prachtige wijnen en de nodige humor. Hier diner je relaxed en eet je 3 tot 6 gangen of los van de kaart. Superzaak met een hoge ‘wauw’ factor. Wij hebben vast een plekje gereserveerd.

restaurants-goes-kalde-&-de-bril

Kale & De Bril
Piet Heinstraat 3A, Goes
0113 – 853 485

Dol op eten, wijn, maar vooral de combinatie? Doe mee met de WijnSpijs Wandeling in Goes! 

Slot Oostende

Hier heeft iemand enorm zijn best zitten doen op een top interieurtje. Wauw! Deze historische plek doet nu dienst als restaurant, feestzaal, cafe en brouwerij. Er wordt opgetreden, je kunt er een boek lezen in de leeshoek, krijg een rondleiding door de brouwerij – of ga gewoon lekker eten. De kaart is uitgebreid en divers, dus je kunt je hele familie meenemen.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende
Singelstraat 5, Goes
06 – 14562981

Restaurant Hector

Nieuwe aanwinst van een horecakoppel vol power aan de haven. Een heerlijke plek om aan te schuiven voor lunch of diner in de zomer. Maar neem zeker ook binnen een kijkje. Waanzinnig stoer aangekleed, zonder de knusheid uit het oog te verliezen. Misschien komt dat ook door het team aan de voorkant; enthousiast, goed geΓ―nformeerd en een scherp oog voor lege glazen.

restaurants-goes-hector

Restaurant Hector 
Grote Kade 34, Goes
0113 405 178

Ontdek de leukste restaurants van Goes. Tijdens de WijnSpijs Wandeling op 19 mei! Ga mee!

De Kluizenaer

Hier staat een team met internationale ervaring te koken en te schenken op het hoogste niveau. Eigenaar Alex is er heel gewoon onder gebleven. Naast een passie voor lokaal – de menukaart wordt gemaakt met alles wat om hen heen zwemt, groeit en graast – gebruikt hij zijn wereldwijde ervaring als inspiratie. Verder goede wijnen en een ontspannen stoere sfeer die niet zou misstaan in een hippe wereldstad.

de-kluizenaer-restaurant-goes

De Kluizenaer
Grote Markt, Goes
0113 – 820 382

Het Postkantoor

Vers, lekker en betaalbaar eten in een prachtig verbouwd voormalig postkantoor. Neem plaats in een lekkere fauteuils voor een mooi glas wijn of ga lekker lezen aan de enorme leestafel. Maar het liefst zitten wij aan op het mooie terras, lekker kijken hoe heel Goes voorbij komt terwijl de lieve bediening zorgt dat je niets te kort komt.

Het Postkantoor
Grote Markt 14, Goes

De Lachende Koe

Echt zo’n ouderwets steakhouse, dat kan natuurlijk niet ontbreken in Goes. Bij De Lachende Koe kun je heerlijk plaatsnemen op het mooie terras, of aan de bar. Tijdens de vorige WijnSpijs Wandeling scoorde ze hier hoge ogen!

De Lachende Koe
Beestenmarkt 14, Goes

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt.Β We brengen de wijnen bij je thuis.Β 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?