Follow Friday | JP van Cityguys zoekt (en vindt) de allerleukste hotspots

Elke week een andere foodie of wijnlover in het zonnetje in onze nieuwe minirubriek! Follow Friday gaat over leuke mensen met een passie voor de mooie en lekkere dingen in het leven. Instagrammers die het waard zijn om te volgen, daar hun toffe feed, (wijn)reizen, restauranttips of grappige en persoonlijke stories…

Follow Friday | JP Schadde van @Cityguys 

mini interview 

Jean-Paul Schadde, beter bekend als JP, ken je van het populaire platform ‘Cityguys’. JP & Co zorgen ervoor dat precies weet wat de tofste, leukste en chillste plekken zijn om te eten en/of een biertje te drinken!

De mannen focussen op hotspots in hun hometown Amsterdam, maar zijn ook regelmatig in de rest van Nederland, of zelfs daarbuiten te vinden. Daarbij maken ze handig gebruik van experts op het gebied van de beste cocktailspots in New York, tot reporters met een stevige basis in Rotterdam.

En al is Cityguys bedoeld voor mannen, wij zouden niet weten waarom vrouwen hier niets te zoeken hebben. Het is weer eens wat anders dan ‘Sexy, but tired, but sexy’, of de zoveelste selfie schietende foodblogger mét baby.

Wat dan wel? Veel bier en burgers, cocktails(bars) en leuke dingen om te doen met je date (m/v).

Naam | Jean-Paul Schadde
Leeftijd |  34 jaar
Instagram account: @cityguysnl & @jpschadde

 

Favoriete stad voor een citytrip?

In Londen, Parijs en Berlijn kun je zo vaak terugkomen als je wilt en je hoeft je er nooit te vervelen. Maar verder proberen we met Cityguys zoveel mogelijk steden te bezoeken om daar weekendguides over te schrijven.

Favoriete spotify lijst?

Ik heb wel een lijstje met favorieten en dan gaat het van De Jeugd tot Jamiroquai tot Korn, maar eigenlijk luister ik alleen maar naar mijn favoriete DJ op Soundcloud: The Magician.

Favoriete dessert?

Kaas. Met bijbehorende dranken en dan het liefst bij elk stuk kaas een ander drankje zoals ze bij VINEUM in Rotterdam doen.

Ontdek de leukste restaurants van Rotterdam tijdens een Surprise Dinner. Klik hier voor alle info. 

Favoriete take away?

Ik ga eigenlijk altijd alleen maar uit eten, maar bij hoge uitzondering bestel ik Pizza Heart of haal ik af bij de Thaise Snackbar Bird.

Favoriete pizzatopping?

Quattro Fromaggi (bij Pizza Heart is-ie zonder tomatensaus en dat is echt een heel goed idee).

Het laatste dat ik heb gegeten is?

Een lemper van Toko Joyce op de Nieuwmarkt met hun eigen sambal.


Favoriete gerecht?

‘s Nachts, inktvis peper zout droog bij de Hung Kee in Rotterdam. Maar voor elk moment van de dag en in elke prijsklasse heb ik een ander favoriet gerecht en meestal is vlees dan het hoofdingrediënt (steak tartaar!)

Favoriete drankje?

Cocktails: Tobacco Road bij HPS, De Penicilline die Leroy altijd voor mij maakte in Door 74 en de Piña Colada van Andrew Nicholls in de Beefsteak Club.

Een lekker getapt bier door Remco in Volt of van Saskia in ‘t Loosje, een avond wijndrinken met Thierry bij restaurant Noordwest.

Een kop koffie bij 4850.

Een bloody mary bij Hotel V op de Nes.

Door het platform dat we zijn begonnen heb ik zó veel favoriete drankjes dat ik niet meer kan kiezen.

Favoriete quote?

“Wat je ook denkt, keer het om”, van Paul Arden

Klik hier om de Insta avonturen van Cityguys  te volgen!

 

 

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email