Follow Friday | Foodbybien | Sabine Gaastra

Elke week een andere foodie of wijnlover in het zonnetje in onze nieuwe minirubriek! Follow Friday gaat over leuke mensen met een passie voor de mooie en lekkere dingen in het leven. Instagrammers die het waard zijn om te volgen, daar hun toffe feed, (wijn)reizen, restauranttips of grappige en persoonlijke stories…

Follow Friday | Foodbybien | Sabine Gaastra

Mini interview

Sabine Gaastra is geboren in het bourgondische Brabant. Al sinds haar jeugd houdt Sabine zich bezig met koken. Ze is geïnspireerd door haar ouders, Nigella Lawson en Jamie Oliver. Haar food inspiratie haalt zij voornamelijk uit de Aziatische keuken.  Niet gek ook, Sabine heeft een tijd in Thailand gewoond! Nu woont Sabine in Haarlem en naast haar eigen foodblog werkt ze als vlogger voor Smulweb.

 

 

Naam | Sabine Gaastra | Foodblogger
Instagram account | @foodbybien

sabine gaastra follow friday

Leukste stad voor een citytrip?
Laatst ben ik voor het eerst alleen op vakantie geweest. Ik ging naar Valencia en ik ben verliefd geworden op de stad! Valencia heeft álles: super lekker eten, de zon en het strand…

Meer info over Valencia? Bestel hier dan jouw reisgids!

Ik ontbijt het liefst met?
Ik ontbijt bijna nooit. Als ik het doe ik het ‘t liefst met een smoothie van banaan, amandelmelk en spinazie met daarnaast een avocado toast.

Favoriete keuken?
Als ik echt moet kiezen is het Italiaans maar ik ben ook dol op Spaans, Mexicaans, Thais en Indonesisch!

Favoriete kookboek?
De zilveren lepel! (Zou dit te maken hebben met het feit dat deze powervrouw gek is op de Italiaanse Keuken?)

Meer Italiaanse recepten in jouw leven? Bestel het boek dan hier.

Culinaire held is…
Nigella Lawson, Sophia Loren en Julia Child.

Favoriete wijnspijscombinatie?
Montepulciano d’Abruzzo met een kaasplankje of spaghetti carbonara.

 

Favoriete quote?
People who love to eat are always the best people! – Julia Child

 

Het leukste aan mijn werk vind ik.. 
Ik vind het sowieso fantastisch om de hele dag met eten bezig te zijn. Maar ik vind het ook heel leuk dat ik met mijn werk door de video’s mijn enthousiasme voor eten over kan dragen aan andere mensen.

Als ik de loterij win dan ga ik….
Ga ik eerst veel reizen en overal waar ik stop wil ik dan voor mensen koken en mensen blij maken met lekker eten. Daarna begin ik met fulltime ondernemen.

Leukste restaurant ervaring is..
Ciel Bleu, ik was hier een paar jaar geleden met familie. Het was voor het eerst sinds een lange tijd dat ik bij een restaurant at op zulk hoog niveau. Aan die avond herinner ik me nog bijna alles. Het was alsof ik naar een voorstelling was geweest die ontzettend veel indruk heeft gemaakt.

Guilty pleasure?
Ik eet superveel pasta en pizza.

 

foodbybien follow friday

📸 Klik hier om @foodbybien alle Insta-avonturen van Sabine te volgen!

 

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Simple Share Buttons