Foodfestival Umami Park heeft dit jaar een Japans thema!

WijnSpijs
WijnSpijs

Aziatisch foodparadijs

Ook deze zomer komt het Aziatische foodfestival, Umami Park, naar Amsterdam. Deze keer zal het foodfestival een bijzonder instagrammable programma hebben, namelijk Taste of Japan.

De foodline up laat de ene na de andere spannende foodtrend zien met een accent op Japanse smaken. #Takoyaki, #Okonomiyaki, #Ramen en #Gyoza, je kunt het hier allemaal zien en proeven. Perfect om de zomer af te sluiten!

Umami Park vindt plaats aan het Oosterpark in de binnentuin van De Tropen, wat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een schitterende Aziatische foodmarket vol verrassingen.

In deze sfeervolle, groene binnentuin kunnen bezoekers niet alleen genieten van Japanse gerechten, maar ook van de meest populaire streetfoods uit de rest van Azië. Meer dan dertig foodies uit onder meer Tokio, Hongkong en Jakarta zullen jou hun kunsten laten proeven.

[Tip] Umami Park gemist? In de Amsterdamse Pijp vind je ook heerlijke streetfood tentjes!

En verder..

 • Heb je na al dat lekkere eten, last van een after dinner dipje? Geen probleem! De beroemde muziekgroep YAMATO zal met het traditionele muziekinstrument Taiko, iedereen aan het bewegen krijgen met hun energieke ritmes.
 • Voor de kunstliefhebbers biedt Het Tropenmuseum een Manga workshop aan. Wil je weten wat dit is en hoe je dit zelf kunt maken? Neem dan zeker een kijkje!
 • Voor de kleine én grote bezoekers is er de beestenbus. Maak kennis met de nieuwe Nederlandse reuzenpanda’s en kom alles over ze te weten.
streetfood 
streetfood 
Dus plof neer op het picknickveld, of loop langs de foodtrucks terwijl jouw zintuigen op culinaire ontdekkingsreis gaan! Waan je voor een weekend in een ander cultuur met optredens, activiteiten, workshops, maar vooral heel veel lekkers uit het Verre Oosten!

Alle info over Umami Park, Taste of Japan

 • Waar: De Tropen, Amsterdam Oosterpark
 • Wanneer: 22 en 23 september
 • Hoe laat: 12:00 uur – 20:00 uur
 • Entree is gratis!

 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?