Foodporn, verleid een man met eten

WijnSpijs
WijnSpijs

*DIT ARTIKEL IS ALLEEN BESTEMD VOOR VROUWEN*

Dames! Meiden! Deernen en jonge hinden! Het is geen publiek geheim dat de liefde van de man door de maag gaat. Op een dag zoals vandaag, Valentijnsdag, geven wij jullie wat tips om je lief exact daar te krijgen, waar je hem hebben wilt. Hoe? Met lustopwekkende ingrediënten. Ja dat las je goed, lustopwekkende ingrediënten!

Maak allereerst een gerecht met paling voor je toyboy. Deze vissoort zit tot de nok toe gevuld met fosfor. Dat zorgt voor een prikkelend effect op de blaas en de erogene zone. Daarnaast doet het voorkomen van de paling tevens een beroep op, nou ja, het associatief vermogen.

Je verwacht het niet, maar ook knoflook is een booming afrodisiacum. Te veel knoflook is een no go, zoentechnisch gezien. Dit neemt echter niet weg dat deze geurige teentjes vallen onder de lust opwekkende voedingsmiddelen. Het zit vol met zwavelhoudende stoffen en anti-oxidanten die een stimulerende en opwekkende werking hebben.

Wanneer je kreeft serveert, dan kan jouw avond, nacht en vroege ochtend helemaal niet meer stuk. Het verhaal wil dat in kreeft stoffen zitten die de seksuele energie stimuleren. En wie zijn wij om een goed verhaal te ontkrachten? Inderdaad, niemand!

Hierbij een gerecht met knoflook én kreeft die je voor jouw Valentijn kunt maken.

Vergeet de selderij niet tijdens het kokkerellen. Selderij bevat namelijk een goedje met een vaatverwijdend effect. Wat hier de voordelen van zijn, dat mag je zelf invullen.

Als hekkensluiter, de tomaat. Met verse tomatensap en een kwart theelepel fijngesneden basilicumblaadjes wordt het een nacht zoals je die normaal alleen in films ziet. Geloof ons niet, geloof de Spaanse playboy Don Juan. Die was dol op deze ingrediënten voor zijn beroemde liefdesdrank.

Geen inspiratie voor een gerecht met tomaat? Maak een tomatensoep vooraf! 

Verwen je boy met jouw liefdevolle kookkunsten met daarin een aantal van deze stimulerende ingrediënten en je krijgt je lief precies waar je hem hebben wilt. Een flesje wijn erbij en het zal een Valentijn worden om nooit te vergeten! 😉

 

Wil je toch liever uiteten? Vind hier de 500 beste restaurants van 2019.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?