Deze prachtige VOC stad heeft het allemaal! En de lekkerbekken komen niets te kort. Sterker nog. Het is nog moeilijk kiezen in Enkhuizen. Dit vinden wij de leukste, lekkerste en gezelligste restaurants van Enkhuizen. Van fine dining tot stamcafé, heb jij ze allemaal al geprobeerd?

Brasserie Broekhuizen

Iedereen is de hele dag welkom bij Broekhuizen. Of je nu komt voor een mooi glas of een lunchproeverij, voor zaken of gezelligheid, je wordt tot in de puntjes verzorgd. Basserie Broekhuizen is al jaren een begrip in de regio en niet meer weg te denken uit Enkhuizen.

broekhuizen

Broekhuizen
Westerstraat 66
Enkhuizen
0228 – 312 512

Dol op uit eten gaan? Deze toppers bezoek je allemaal tijdens de WijnSpijs Wandeling op 3 februari! Klik hier voor meer info! 

Stationscafé Enkhuizen

Het Stationscafé is gevestigd in één van de mooiste panden in Enkhuizen. Het interieur sluit helemaal aan bij het pand dit maakt het nog mooier. Mooi weer? Neem lekker plaatst op het terras. Hier heb je een mooi uitzicht over het IJsselmeer.

Enkhuizen

Stationscafé Enkhuizen
Stationsplein 2
Enkhuizen
0228 – 312 675

Dubbel & Dwars | Kitchen & Bar

Dubbel & Dwars serveert tijdens diner kleine hapjes met bijpassend wijnen of bieren. Toptent voor als je, net als ik, nooit kunt kiezen…  Helemaal perfect voor WijnSpijs! Overdag zit je hier ook goed voor lunch, taart en een koffie.

dubbel-dwars ENKHUIZEN

Dubbel & Dwars
Venedie 5
Enkhuizen
0228 – 769 061

Onder de Wester

Wat een lekker plekje! Dit monumentale pandje werd 4 jaar geleden gered van de ondergang. En daar zijn wij bijzonder blij mee. Inmiddels zit je hier heerlijk om te genieten van streekproducten in de Mediterrane stijl keuken, op een van de mooiste plekjes van de stad.

onder-de-wester

Onder De Wester
Westerstraat 113
Enkhuizen
0228 – 322 060

Kun je niet kiezen? Bezoek 3 of 4 fijne plekjes op één avond! Reserveer hier jouw Walking Dinner! 

Restaurant Tydloos

Origineel uit eten gaan doe je hier! Onlangs is het hele interieur opgefrist, maar het jonge getalenteerde team staat er nog steeds als een huis. Fijne plek, waar wij steeds terugkomen.

Restaurant-Tydloos-Enkhuizen

Restaurant Tydloos
Westerstraat 116
Enkhuizen
0228-315 225

Van Bleiswijk

Van Bleiswijk is dé ontmoetingsplek van Enkhuizen. In dit monumentale pand ben je van harte welkom wanneer en met wie dan ook! Heerlijk lunchen, dineren in de avond of een perfecte kop koffie drinken? Of klets lekker bij op het fijne ruime terras?

van Bleiswijk

Van Bleiswijk
Westerstraat 84-86
0228- 325 909