Bij WijnSpijs zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de culinaire wereld te ontdekken en te ervaren. En daarom presenteren we vol trots onze nieuwste aanwinst: de FoodTour! Na het succes van onze Take Away Wandelingen, hebben we op verzoek van onze volgers deze heerlijke selfguided culinaire stadswandeling gecreëerd.

Een smaakvolle stadswandeling, dat is de FoodTour

De FoodTour is de perfecte manier om op een ontspannen manier de stad Haarlem te ontdekken en ondertussen de lekkerste hapjes te proeven. Op zes verschillende locaties proef je de meest verrukkelijke, ambachtelijke en lokale specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Haarlems biertje, een specialty coffee, of een mini-chocoladeproeverij bij de beste patissier van de stad. Een heerlijke mix van hartig en zoet, afgestemd op het seizoen.

De FoodTour wordt aanbevolen en samengesteld mét lokale foodies en chefs. Zo is de kwaliteit gegarandeerd!

Met deze wandeling leer je niet alleen de beste food-ondernemers van de stad kennen, maar ook meer over de geschiedenis en cultuur van Haarlem. En omdat het een self guided tour is, kan je de wandeling op elk moment van de dag en op je eigen tempo maken.

karamel

FoodTour | Een unieke culinaire ervaring

Met de FoodTour bieden we een unieke culinaire ervaring aan. We werken samen met lokale ondernemers en producenten om de meest authentieke en heerlijke hapjes en drankjes te kunnen aanbieden. En omdat we onze FoodTour zelf hebben ontwikkeld, kunnen we deze unieke ervaring tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden!

Boek nu jouw FoodTour

De eerste FoodTour vindt plaats in Haarlem, maar we zijn druk bezig om ook andere grote steden toe te voegen aan ons aanbod. De FoodTour is beschikbaar van dinsdag tot zaterdag tussen 10 en 17 uur. Je kunt de wandeling eenvoudig boeken via onze website.

We zijn ervan overtuigd dat de FoodTour een hit zal zijn onder onze volgers. Het is de perfecte manier om op een ontspannen manier nieuwe culinaire hotspots te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige stad Haarlem. Boek jouw FoodTour vandaag nog en ontdek waarom Haarlem is uitgeroepen tot culinaire hoofdstad van Nederland.

Contact

Voor meer informatie over de FoodTour en onze andere culinaire ervaringen kan je terecht op onze website of contact opnemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw culinaire avontuur onvergetelijk te maken.