Winnen op Woensdag | Funky Vegan Bakboek | Emma Herngreen

Winnen op Woensdag | Funky Vegan Bakboek

Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten je heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn.

irene.jpeg

Over het Funky vegan bakboek
Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming. Singing the blues bevat troostvoer als breakup brownies en comfort caramels. Voor een Poppy mood zijn er roze koeken en sugar bunny worteltaart. Find your soul geeft recepten voor de weg naar je hart met witte chocolademousse, een red velvet taart en een kersenkruimeltaart. En ook het hartige genot vergeet Emma niet met Spice it up with a little funk: knoflookbroodjes, miniquiches en ‘kaas’balletjes. Elk hoofdstuk eindigt met een korte playlist om te draaien tijdens het bakken of het genieten.

Recepten uit dit boek?
Check deze gefrituurde kaasbites!! So damn CHEESY! Toch liever iets zoets? Ga dan voor deze roze koeken, YUM!

Schermafbeelding 2019-03-22 om 15.37.40.png

Over Emma Herngreen
Emma is een twenty-something vrouw uit Amsterdam. Ze is maatschappelijk werker en daarnaast gepassioneerd bakster. Vanaf haar twaalfde zorgt zij voor de catering op familiefeestjes.

Toen zij veganistisch ging eten, begon ze met experimenteren en ontdekte allerlei plantaardige substituten voor eieren, melk en boter. Haar bakschrift is inmiddels zover gevuld met recepten voor hartige en zoete lekkernijen, dat het tijd was voor een boek. Zij is creatief, slim, heeft een stoer randje en vertegenwoordigt de nieuwe generatie bewuste eters: het hoeft niet allemaal zo streng.

choco fudge

 

Win, Win, Win! Hoe doe je mee? Heel simpel.

  • Ga naar onze Facebook of Instagram
  • Reageer op de post
  • Tag/Mention voor wie jij een vegan baksel maakt!

 

Let op! De winactie gaat om 17:00, 27 maart live op onze social media kanalen.
Op vrijdag 29 maart a.s. maken we de winnaar bekend! Good Luck!

 


Dit boek alvast kopen? Bestel hem hier.

Auteur: Emma Herngreen
Uitgever:
Spectrum
ISBN: 9789000364558
Pagina’s: 168

funky vegan bakboek

 

 

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Simple Share Buttons