Mosselen staan voor zomer, vakantie en lekker (te veel) eten. Wie krijgt er geen genoeg van! Om dat gevoel vast te houden is dit recept voor cozze ripiene perfect. In deze gegratineerde mosselen gevuld met gekruide broodkruimels en tonijn proef je de zee bij Puglia!
Ben je dol op mosselen? Sla dan dit recept van Sergio Herman om mosselen te koken niet over.
Lees snel verder voor het recept voor gegratineerde mosselen!
Grandi gusti – De laars van Italië
Dit gerecht is een blik uit Katie Parla’s nieuwste kookboek Grandi gusti: bomvol regionale recepten die je meteen terugbrengen naar Zuid-Italië. Van verse vis tot pizza en limoncello, en ze leert je ook de ‘vergeten’ gerechten kennen!
Grandi gusti is uniek: je gaat samen met Katie op reis. Ze neemt je mee naar de zuidelijkste streken waar lokalen de mooiste ingrediënten en recepten aan je geven. Een echte ervaring voor de Italiaanse liefhebbers!
Grandi Gusti
- Auteur | Katie Parla
- Uitgever | Karakter Uitgevers
- Omvang | 256 pagina’s
- ISBN | 9789045219738
- Prijs | € 25,95
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak